Home » Netværk » Huawei LTE CPE B593
Huawei LTE CPE B593

Huawei LTE CPE B593

Share

Denne router ligner en traditionel router, men med den lille twist, at
du kan indsætte et simkort og dermed få adgang til 4G-netværket.

Som med Samsungs mobilrouter er den let at sætte op. Du skal blot indsætte simkortet og tænde for den. I løbet af ganske få minutter er routeren så klar til brug og netforbindelsen klar. Ud over at lave et trådløst netværk har den også fire porte, så du kan tilslutte enheder til den med kabler.

Når du logger ind på routeren, kan du administrere som en traditionel router. Inde i routerens brugergrænseflade har du adgang til alle de vanlige funktioner, såsom at se status på netforbindelsen og status på lan- og wlan-forbindelserne.

Der er masser af indstillingsmuligheder, og blandt andet kan du bestemme, om routeren kun må bruge 4G, 3G, 2G, eller om den må vælge det bedste, der er tilgængeligt.

Se også:  Huawei klar med stærke bærbare til fornuftige priser

Ud over standardfunktionerne har du mulighed for at tænde for op til fire forskellige ssid’er, og på dem kan du så bestemme, hvilke forbindelsestyper der må tilsluttes de forskellige ssid’er. For eksempel et til n-forbindelser, et til g-forbindelser og så videre.

Indbygget i routeren er der også en simpel firewall, hvor du kan indstille, hvor hårdt routeren skal filtrere. Du kan blandt andet blokere på mac-, ip- eller url-niveau, samt du kan blokere med black- og whitelist.

Denne router har masser af avancerede indstillinger, blandt andet en indbygget dmz, mulighed for at slå uPnP til eller fra, og du kan også indstille mulighederne for en ip-telefon. Endelig kan du indstille, at en tilkoblet usb-harddisk skal være en medieserver, og du kan slå ftp-download til eller fra.

Se også:  Smartphones [STORTEST]: Her er den absolut bedste mobil lige nu

Routeren er meget logisk opbygget, hvilket gør den til en meget brugervenlig router.

Det er også den, der giver den bedste forbindelse i testen, selvom den stadig ikke er så god som Telia- og TDC-donglerne. Dog gav den næsten intet tab for TDC-forbindelsen, når vi koblede vores laptop sammen med routeren via netværkskabel. Ellers lå tabene stadigvæk mellem 40 og 60 procent, hvilket er alt for meget.

Vi oplevede dog pludselig, at routeren holdt op med at fungere, og uanset hvad vi gjorde, kunne vi ikke få den til at virke igen.

Næste dag virkede routeren igen, og vi fandt aldrig ud af, hvorfor routeren pludselig ikke virkede.


Huawei LTE CPE B593
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger

Vi var meget imponerede over alle funktionerne i denne spændende router. Brugervenligheden er også helt i top, og prisen er langtfra forskrækkende. Men igen er hastigheden på netværksforbindelsen ikke nær så god, som vi havde håbet på.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
4G
Huawei
LTE
mobilt bredbånd
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S