Home » Underholdning » Huawei lancerer musikstreamingtjeneste i Danmark – få tre måneder gratis
Huawei lancerer musikstreamingtjeneste i Danmark – få tre måneder gratis

Huawei lancerer musikstreamingtjeneste i Danmark – få tre måneder gratis

Share

Huawei Music er en helt ny musikstreamingtjeneste med adgang til over 50 millioner numre. Den byder på en række interessante funktioner og du får de første 3 måneder gratis

I forbindelse med lanceringen af de nye topmobiler i P40-serien, lancerede Huawei også sin egen musikstreamingtjeneste.

Huawei Music er navnet på tjenesten, der allerede bliver brugt af 160 millioner mennesker hver måned, og som fra i dag kl. 16 også er at finde på danskernes i Huawei appbutik, AppGallery.

Som en del af lanceringen tilbyder Huawei, at danskerne kan bruge tjenesten gratis i de første tre måneder. Et tilbud, der er muligt at benytte sig af indtil den 26. april.

”Huawei Music er allerede blevet en fast del af hverdagen for millioner af mennesker verden over. Derfor er jeg glad for, at vi nu også kan tilbyde danskerne samme nemme og behagelige musikoplevelse uanset om de er hjemme, på farten eller hygger sig med vennerne,” siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Se også:  Huawei fejrer Kvindernes Kampdag med stærke tilbud
Mere end 50 millioner musiknumre

Huawei Music byder på mere end 50 millioner musiknumre at vælge imellem. Det hele ligger klar til, at du kan sætte det ind på dine personlige playlister, og mangler du inspiration, så kommer Huawei Music selv med daglige anbefalinger til dig baseret på, hvad du tidligere har lyttet til.

Takket være funktionerne ’New Releases’ og ’Music Buzz’ kan du desuden altid finde de nyeste udgivelser fra selskaber som Warner Music, Sony Music og Universal Music.

Hør musik med vennerne

Udover et bredt udvalg af musiknumre har Huawei desuden udviklet nye funktioner, der giver nogle anderledes streamingmuligheder. Med ’Party Mode’ kan du således oprette forbindelse til dine venners Huawei-enheder, så I på samme tid kan afspille det samme musik og opnå surroundsound-effekt.

Se også:  Huaweis topchef: "Vi skiller os ikke af med vores smartphone-afdeling"

En anden funktion giver dig mulighed for at falde i søvn til dine yndlingsnumre ved at sætte timer på, hvornår musikken skal stoppe af sig selv. Og så kan du bruge Huawei Musics indbyggede matching-funktion til at finde frem til sangen, der flyder ud af højtalerne på kaffebaren, men som du ikke kan huske navnet på.

Huawei Music virker på en række Huawei-devices, og efter de tre gratis måneder er prisen for at abonnere på Huawei Music 99 kroner om måneden.


TAGS
Huawei
musikstreaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S