Home » Transport » Huawei lancerer intelligent bilassistent
Huawei lancerer intelligent bilassistent

Huawei lancerer intelligent bilassistent

Share

Under Münchens igangværende internationale bilmesse, Internationale Automobil-Ausstellung, har Huawei lanceret en helt ny form for kørselsassistent, der er en augmented reality-skærm til foruden i en personbil

AR-HUD blev præsenteret mandag under Münchens internationale personbilsmesse, Internationale Automobil-Ausstellung, der er en af verdens største bilmesser, og som løber af stablen denne uge.

AR-HUD omdanner førerens perspektiv til et virtuelt førstepersons-display, som ca. 7,5 meter foran bilen viser chaufføren information om trafikken, mens bilen kører.

Bl.a. viser assistenten afstand til forankørende biler, viser navigationsmuligheder og giver information om bilens fart – alt sammen projiceret i realtid.

Displayet kan også gøre andre trafikkanter mere synlige, når det eksempelvis er mørkt, eller hvis der er kraftig regn eller tåge, hvilket kan højne færdselssikkerheden i sådanne trafikale situationer.

Se også:  Gisper du over elprisen? Det ser stadig slemt ud

Desuden kan displayet også give chaufføren information om parkeringsmuligheder, restauranter, indkøbscentre, biografer og tankstationer i realtid.

Underholdning til passagererne

Også medpassagere vil have mulighed for at bruge displayet, da det også tilbyder et væld af underholdningsmuligheder til passagererne så som film, spil m.m.

Huawei har i mere end to årtier udviklet sin optiske informationsteknologi, og har på baggrund af sin research skabt løsningen Intelligent Automotive Optics Solution, som Huaweis nye AR-HUD er en vigtig del af.

”Huaweis AR-HUD bruger en innovativ optisk displaymotor og optiske teknologier til at bryde de begrænsninger, som traditionelle medier har, hvilket skaber en helt ny oplevelse af sikker kørsel. I fremtiden vil AR-HUD udvikle sig til at have en større billedramme, højere opløsning og 3D-illustrationer, som kan ses med det blotte øje, for at give chaufføren et supersyn, der aldrig før er set, ” siger Kevin Huang, President of Huawei General Optical Applications Product Line i forbindelse med lanceringen af AR-HUD.

Se også:  Nyt kabel kan gøre opladning af elbiler ligeså hurtig som at tanke benzin

”Huawei vil fortsætte med at investere i forskning og udvikling af optisk teknologi for at skabe en bred portefølje af optiske applikationer til både bilen og andre områder, hvilket vil styrke mange forskellige industrier, hvor vores optiske teknologier benyttes, ” afslutter han.


TAGS
bilassistent
elbil
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S