Home » Hovedtelefoner og højttalere » Huawei lancerer billige earbuds med stærkt batteri og aktiv støjreduktion
Huawei lancerer billige earbuds med stærkt batteri og aktiv støjreduktion

Huawei lancerer billige earbuds med stærkt batteri og aktiv støjreduktion

Share

FreeBuds 4i har lang batterilevetid og aktiv støjreduktion, men koster kun 749 kroner

Vi var ret begejstrede for forgængeren FreeBuds 3i, der ikke bare lyder fint og sidder godt i ørene, men også giver aktiv støjreduktion til uhørt lav pris (læs vores test af Freebuds 3i her).

Alt det samme kan som udgangspunkt siges om efterfølgeren, FreeBuds 4i, der dog også byder på et par opgraderinger, så de på visse punkter, når sig de dyrere Freebuds Pro i funktionalitet.

Bedre batteri og større lyd

Blandt andet batterilevetid er blevet bedre.  Når støjreduktionen er slået fra, kan du nyde op til 10 timers kontinuerlig musikafspilning eller 6,5 timers taleopkald. Med støjreduktion vil det være henholdsvis 7,5 timer og 5,5 timer. Æsken giver op til 22 timers musikafspilning eller 14 timers taleopkald. Efter kun 10 minutter i opladeren får man 4 timers afspilning.

Se også:  OnePlus klar med topsmarte earbuds til rimelig pris

Lyden leveres af store 10 mm dynamiske drivere, der skal give dybere bas end forgængeren. De trådløse ørepropper bruger også “PEEK+PU” polymer kompositmembran teknologi. Det skal gøre lyden højere og mere fleksibel, på samme tid som det fremhæver flere detaljer i lydbilledet. Specielt popmusik skal de være velegnede til. Holdet bag lydteknologien har kombineret forskellige instrumenter, rytmer og stemmestil i test for at kunne indstille lydkvaliteten, så den passer til popmusikkens frekvens.

Freebuds 4i har desuden en lav latency på kun 186 ms, så de egner sig fint til gaming.

Du kan kontrollere musikafspilning, taleopkald og støjreduktion med berøring. Hurtig parring er også understøttet, når du bruger FreeBuds 4i med Huawei-smartphones, der kører EMUI 10.0. Du får en pop-op notifikation på din mobil, når du åbner opladeetuiet, så du nemt kan forbinde dem. Når de er parret vises batteristatus på øretelefonerne og opladeetui på mobilen. FreeBuds 4i er også kompatibel med Android og iOS.

Se også:  Dansk luksus i øregangen: B&O klar med støjreducerende earbuds
Avanceret støjreduktion

For at reducere forstyrrelser fra omgivelserne og forbedre opkaldskvaliteten anvender FreeBuds 4i en stråleformsteknologi, der gør det muligt for mikrofonerne at optage brugerens stemme nøjagtigt samt et dual-mic-system med slit-duct-design, som effektivt reducere vindstøj, og AI-støjreduktionsteknologien, der filtrerer ekstra støj fra.

Algoritmen bag støjreduktionen er tænkt til typisk larmende scenarier som f.eks. et travlt indkøbscenter, rejsen i offentlig transport, en togstation, kontoret eller menneskelig stemmer. FreeBuds 4i har også Opmærksomhed-tilstand, der giver brugerne mulighed for at høre omgivelserne uden at tage høretelefonerne ud af ørene. Ved blot at trykke og holde på øretelefonen skifter FreeBuds 4i mellem Opmærksomhed-tilstand og Aktiv Støjreduktions-tilstand.

Huawei FreeBuds 4i kommer i handlen den 5. april med en pris på kun 749 kroner. De fås i farverne Ceramic White og Carbon Black.


TAGS
freebuds
helt trådløse hovedtelefoner
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S