Home » Mobiltelefon » Huawei kom Apple i forkøbet
Huawei kom Apple i forkøbet

Huawei kom Apple i forkøbet

Share

Den nye iPhone, som præsenteres i morgen, forventes at få Force Touch – en teknologi, der gør, at skærmen kan registrere, hvor hårdt du trykker. Allerede nu er Huawei dog klar med en mobil, der kan præcis det samme

Huaweis Mate-serie har fået et nyt flagskib. Mate S er navnet på den nye topmodel, som blev præsenteret på IFA-messen i sidste uge.

Den mest bemærkelsesværdige feature ved den nye mobil, er at den 5,5″ store Full HD-skærm er udstyret med Force Touch-teknologi. Det betyder, at skærmen registrerer, hvor hårdt du trykker. På den måde åbnes op for nye måde at styre mobilen. Ved IFA-messen fik vi lov at afprøve funktionen. Ved at trykke hårdere eller blødere på skærmen kunne vi på ganske smidig vis zoome ind og ud af på et billede.

[pt id=’2036397′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”På IFA-messen i Berlin fik vi en demonstration af Force Touch-funktionen i Mate S.”‘]

På IFA-messen i Berlin fik vi en demonstration af Force Touch-funktionen i Mate S.

Mate S er også forsynet med en ny fingeraftrykslæser, der udover at logge dig på mobilen kan benyttes til at kontrollere notifikationsbjælken, besvare opkald og tage billeder.

Se også:  Samsung sparker døren ind for en ny kategori af smartphones - her er Galaxy Z Flip

Kameraet har en holdbar linse af safirglas samt RGBW-sensor og optisk billedstabilisator. Det tager billeder på op til 13 megapixel. På fronten er der et 8 megapixel kamera, der med et blødt lys er optimeret til at tage perfekte selfies. For de mere øvede fotoentusiaster er det muligt at lege med kameraets indstillinger og således manuelt justere på ISO, eksponering, hvidbalance, blitz-assisteret fokusering og meget mere.

Huawei Mate S er designet i fuldt aluminium med en buet bagside. Den kan købes via TDC og lanceres med en pris på 5.199 kroner for en model med 3GB ram og 32GB lagerplads.

Desværre er Force Touch-funktionaliteten begrænset til den dyreste mobil med 128GB lagerplads, som ikke kommer til Danmark i denne omgang.

Se også:  Huawei P Smart Z [TEST]: Huaweis billigmobil er fremme i skoene


TAGS
Force Touch
Huawei
IFA
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S