Home » Mobiltelefon » Huawei klar med toptunet smartphone til lav pris
Huawei klar med toptunet smartphone til lav pris

Huawei klar med toptunet smartphone til lav pris

Share

Huawei går direkte i kødet på den eftertragtede OnePlus One med den nye Honor 6, som har features, der kan matche de stærkeste konkurrenter, men sælges til den halve pris

OnePlus har formået at skabe et enormt postyr omkring deres One-mobil, som til en særdeles attraktiv pris giver dig det samme som du får hos selv de dyreste konkurrenter.

Nu får mobilen en skarp rival. Kinesiske Huawei, der er kendt for billige mobiler med stærke features er nu klar med Honor 6, som på features hverken One eller flagskibsmobilerne fra mange af de andre Android-konkurrenter.

Huawei hævder selv at Honor 6 er blandt de hurtigste smartphones på markedet. Det sørger deres egen specialudviklede Octa-core Kirin 920-processor for. Den består af 4 x A15 + 4 x A7-processorkerner der sammen med 3 GB ram og en højtydende Mali T628MP4 grafikchip skal levere en stærk medieoplevelse. Cat6 4G-teknologien (der er dobbelt så hurtig som almindelig 4G) skal desuden sikrer, at mobilen er lynhurtig på nettet.

Se også:  Huawei Matebook 13 [TEST]: Huawei har den bedste bærbar

Der er Full HD-skærm på 5” samt et 13 MP kamera på bagsiden og 5 MP kamera på fronten. Takket være batteri på 3100mAh og SmartPower2.0-teknologi skal batterilevetiden på Honor 6 være mere end to dage ved almindelig brug.

Designet er kompakt og mobilen har en særlig belægning, der er afvisende over for fingeraftryk og skal gøre telefonen behagelig at holde på.

Honor 6 sælges kun online og med introduktionen af mobilen ønsker Huawei at profilere Honor-serien som et separat brand, der retter sig direkte mod den moderne digitale bruger, som bruger nettet som en naturlig del af hverdagen. Honor 6 sælges til 2.499 kroner.

Se også:  OnePlus klar med ny topmobil næste måned - endnu mere fart på


TAGS
Huawei
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S