Home » Mobiltelefon » Huawei klar med stærk mobil til lav pris
Huawei klar med stærk mobil til lav pris

Huawei klar med stærk mobil til lav pris

Share

Huawei
P8lite er lillebror til producentens topmobil P8lite. Prisen er
væsentligt lavere, men med et 13 MP kamera og stærke specifikationer ser
den ud til at kunne slå fra sig

”Hvor topmodellen P8 henvender sig til den mere krævende forbruger, er P8lite designet til en målgruppe, der ønsker kvalitet og enkelthed til en god pris. Du får svært ved at finde lige så stærke tekniske specifikationer til så lav en pris, og jeg tør godt vove den påstånd, at vi med lanceringen af P8lite giver forbrugerne i Danmark mere værdi for pengene end nogensinde før, når man tager pris, hardware og design i betragtning,” siger Thor Gøtz, direktør for Huawei Danmark Consumer BG.

Kompromisløst kamera

Med et 13 megapixel kamera blander P8lite sig med de bedste smartphonekameraer på markedet. Den 7 cm lange mikrolinse og 28 mm brede vidvinkel sikrer et højt lysoptag og giver særdeles skarpe og farverige billeder.

Se også:  Huawei-grundlægger: “Fik jeg muligheden, ville jeg give Trump et knus”

Foruden kameraets stærke tekniske specifikationer byder P8lite på en række funktioner, der giver ekstra værdi til dine billeder. Hvis du fx tager et billede, hvor der fremgår mange forskellige elementer i omgivelserne, kan du tage billedet først og derefter ændre, hvilket område der skal være fokus på. Således behøver du ikke tage stilling til at fokusere billedet, mens du tager det. Og hvis du lynhurtgit skal tage et billede, kan du med et hurtigt dobbeltklik på volumeknappen tage et billede på under 1,2 sekunder.

P8 Lite tilbyder flere sjove kamerafunktioner som eksempelvis ”I Shine”, der gør det nemmere end nogensinde før at tage den perfekte selfie. Kameraet genkender automatisk telefonens ejermand og forskønner dit ansigt ved fx at reducere rynker og gøre dine læber større. Du kan også indstille en smiledetektor, så kameraet automatisk tager billedet, når alle på billedet smiler. Med smiledetektoren slået til, er det slut med sure ansigter på dine billeder.

Se også:  Huawei klar med nye smartwatches til det danske marked

God 4G dækning

P8lite skal også levere en stærk og pålidelig 4G-dækning, som kommer til udtryk ved høje downloadhastigheder, selv på forholdsvis svag forbindelse, hvor andre smartphones skifter over til 3G. Dette skyldes ikke mindst, at P8lite har dobbeltantenne, der understøtter, at det bedst mulige signal altid vælges.

P8lite har en vejledende pris på 2.199 kroner og sælges bl.a. hos Telia, Call me, TDC, Telmore og Elgiganten fra denne uge.


TAGS
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S