Home » Mobiltelefon » Huawei klar med prisvenlig topmobil
Huawei klar med prisvenlig topmobil

Huawei klar med prisvenlig topmobil

Share

P8 er superslank og har features der matcher de stærkeste konkurrenter. Prisen er dog overkommelig

Huawei har via dybdegående markedsundersøgelser identificeret de faktorer, forbrugere verden over oplever som mest irriterende ved deres smartphones. Denne viden har vi brugt til at skabe en smartphone, som gør op med alle de faktorer, der forstyrrer brugervenligheden. Eksempelvis har vi udviklet et kamera, der kan tage skarpe billeder under meget svag belysning, hvilket er en klassisk udfordring for rigtig mange smartphones på markedet” siger Thor Gøtz.

Foruden at kunne tage billeder under dårlige lysforhold, rummer P8 også kreative funktioner, som gør dine selfies til en helt ny oplevelse. Derudover har du mulighed for at lege filminstruktør i Director mode, hvor andre Androidenheder kan filme fra flere vinkler på samme tid og streame direkte til P8, hvor instruktøroverblikket skabes over alle vinklerne. Brugeren kan ydermere indstille kameraets lukketid manuelt, hvilket giver unikke muligheder for at lege med lyset fra objekter i bevægelser og på den måde male lysstreger på billederne. Således kan eksempelvis et billede af et oplyst pariserhjul i bevægelse fremstå som én stor lysende cirkel.

Se også:  Huawei Matebook 13 [TEST]: Den nye i klassen sejrer

Nye standarder for netværksforbindelse

Huaweis markedsundersøgelser afslørede også en generel utilfredshed hos forbrugerne vedr. netværksforbindelsen fra deres smartphones. Foruden Huaweis egen stærke Signal+ teknologi løser P8 denne udfordring via en dobbeltantenne, der sikrer at telefonen altid er forbundet til det stærkest mulige signal. Hvis signalet på den ene antenne dykker, eksempelvis fordi du holder hånden for, skifter P8 over på den anden antenne og bibeholder således en stabil forbindelse. Denne teknologi vil sikre en signifikant nedgang i antallet at afbrudte opkald.

P8 har Full HD-skærm på 5,2″. Den drives af en Kirin 930 Octa-Core 64-bit processor, og der 3 GB ram samt 2600mAh batteri og mulighed for 16 eller 64 GB indbygget lagerplads. Mobilen er 6,4 mm tynd og har bagside af stål. En valgfri E-link skærm giver mulighed for at omdanne bagsiden til en eBook på få sekunder.

Se også:  Stor skærm og Android [TEST]: Huawei P Smart Pro

P8 forventes at være i handlen i maj. Den kommer i farverne champagnehvid og grå og sælges til en vejledende priser fra 3.699 kroner.


TAGS
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S