Home » Mobiltelefon » Huawei klar med P20 Lite: Dual kamera og skærm til kanten i lavprisklassen
Huawei klar med P20 Lite: Dual kamera og skærm til kanten i lavprisklassen

Huawei klar med P20 Lite: Dual kamera og skærm til kanten i lavprisklassen

Share

Huawei er klar med en billigmobil, der byder på flere af funktionerne fra de to nye P20-modeller, som blev lanceret sidste uge

Sidste uge kunne Huawei løfte sløret for P20 og P20 Pro, de to nye topmobiler i sortimentet. Vanen tro får de følgeskab af en prisvenlig Lite-model. Den hedder P20 Lite, og blev afsløret i går.

Mobilen er i modsætning til de to glasbeklædte slægtsfæller skabt med aluminium på bagsiden, men ellers er ret lig i designet. Skærm går helt op til toppen, dog med et lille bump i midten, hvor frontkameraet sidder. Der er tale om en 5,84″ LCD-skærm med opløsning på 2280 x 1080 pixels.

Modsat de to andre P20-modeller er fingeraftryklæseren placeret på bagsiden.

Dobbelt kamera

Dual kameraet, som hidtil har været forbeholdt de dyrere modeller er nu også droslet ned til Lite-udgaven, dog i en lidt anden form end vi er vant til. Et 16 MP kamera med F2.0 blænde suppleres af et 2 MP kamera, der udelukkende tjener det formål at give dybdeinfo, så du kan lave lækre slørede baggrunde bag portrætter og lignende. Kameraet er desuden i stand til at genkende 96 punkter på ansigter og kommer med funktionen ”Natural Beauty Algorithm”, så du kan forfine portrætfotos på en naturlig måde og fremhæve brugerens ansigtstræk.

Se også:  Huawei træder ind i ledelsen af global open source-organisation

På fronten er ligeledes et 16 MP kamera. Det giver adgang til en række ”Beautification”-filtre, så dine selfies får et lækkert look. Dertil kommer en LCD-flash med et spektrum af 11 farvetemperaturer, som stabiliserer farverne i billedet, så selv billeder i dårligt lyd skal få et naturligt look. 

Log på med ansigtet

Ligesom de nyeste modeller i sortimentet er P20 Lite også forsynet med ansigtsgenkendelse, så du kan logge på mobilen blot ved at kigge på den.

Styresystemet er det nye EMUI 8.0 system, der kan tilpasse mobilen til dit behov, så du får optimal ydelse ud af den indbyggede Kirin 659 processor og de 4 GB ram.

Se også:  Xiaomi Mi 11 Ultra [TEST]: Et monster af en kameramobil

Batteriet har kapacitet på 3000 mAh og takket være den nye FastCharge 2.0 opladningsteknologi, reduceres opladningstiden med 30 procent. Hvis man eksempelvis oplader en helt død Huawei P20 Lite, så kan den på 30 minutter opnå en strømmængde på 43 procent. Den lades via USB C og som en bonus har Huawei også valgt at bevare det gode gamle minijack-stick, hvilket er et klart plus i vores bog. 

Huawei P20 Lite kommer med 64Gb lager indbygget og kan udvides med microSD-kort. Mobilen fås i farverne Klein Blue, Sakura Pink og Midnight Black og har en vejledende pris på 2.799 kroner.


TAGS
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S