Home » Wearable » Huawei klar med nye smartwatches – her er Watch GT2 Pro og Watch Fit
Huawei klar med nye smartwatches – her er Watch GT2 Pro og Watch Fit

Huawei klar med nye smartwatches – her er Watch GT2 Pro og Watch Fit

Share

Watch GT2 Pro er det nye flagskib mens Watch Fit er Huaweis første fitness-ur. Modellerne kommer med henholdsvis 100 og 96 avancerede sports- og fitnessfunktioner, hjertemonitorering og lang batterilevetid

Du kommer aldrig til at løbe tør for nye udfordringer med Huaweis smartwatch Huawei Watch GT2 Pro eller Huawei Watch Fit (i topbilledet), der er Huaweis første sportsur. De to nye ure har henholdsvis 100 og 96 aktivitetsfunktioner indenfor forskellige sportsgrene og motionsformer, som du kan bruge til at følge din udvikling og sætte nye mål for din træning – uanset om du er fitnessfanatiker, boldglad eller bare synes det er sjovt at se, hvor meget du får ud af din træning.

Se også:  Huawei P40 Lite [TEST]: Utrolig meget mobil for pengene

Mangler du inspiration, kan Huawei Watch GT2 Pro foreslå 10 forskellige løbekurser, der guider dig igennem og hjælper med at holde motivationen oppe. Har du et Huawei Watch Fit om håndleddet kan du få hjælp fra en animeret træner på 12 forskellige kurser i blandt andet yoga og styrketræning og få demonstreret bevægelserne i små animationsfilm.

”Huawei Watch GT2 Pro og Huawei Watch Fit er spækket med funktioner, der kan gøre din træning nemmere og sjovere, uanset hvilken træningsform du foretrækker. Du får mulighed for at følge din udvikling og du får endnu bedre indsigt i, hvordan din krop har det under træningen, så du kan opnå bedre resultater,” siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Se også:  Endelig! Huaweis ure kan nu bruge tredjepart-apps
Professionel søvn- og sundhedstracker

Huawei Watch GT2 Pro holder liv i batteriet i op til to uger og kan oplades trådløst. Huawei Watch Fit kan bruges i 10 dage uden opladning og understøtter Huaweis quick charging-teknologi, der efter fem minutter oplader uret til en hel dags brug..

Huawei Watch GT2 Pro er udstyret med det avancerede Huawei TruSeen 4.0+, der monitorerer hjerterytmen i realtid under træning og 24 timer i døgnet. Uret kan desuden måle iltoptag, stressniveau, iltmætning i blodet og meget mere.

Huawei Watch GT2 Pro.

Huawei Watch GT2 Pro.

TruSeen-teknologien er også installeret i Huawei Watch Fit og kan dermed måle hjerterytmen og blandt andet give brugeren informationer om, hvordan hjerterytmen har ændret sig i de sidste 24 timer. Derudover er Huawei Watch Fit udstyret med Huawei TruSleep 2.0, der kan måle søvnstadier og via kunstig intelligens identificere søvnproblemer, og komme med forslag til, hvordan søvnen kan forbedres.

Holdbart design til enhver situation

Begge ure er lavet med kvalitetsdesign for øje. Huawei Watch GT2 Pro har et minimalistisk og robust udtryk med titaniumramme og safirglas, som gør det muligt at bruge uret til udendørsaktiviteter uden at skulle bekymre sig om ridser. Det nye flagskib kommer i to modeller, Huawei Watch GT2 Pro Classic edition i nebula grey og Huawei Watch GT2 Pro Sport edition i midnight black.

Med Huawei Watch Fit er der også mulighed for at vælge den stil, der passer til dig. Sportsuret fås i forskellige farver, såsom mint green, sakura pink, cantaloupe orange og graphite black. Det vejer kun 34g, føles let som et sportsarmbånd og kommer med en åndbar rem, så det er behageligt at have på i flere dage i streg. Og med et display, der altid er tændt, er det nemt for brugeren at se, hvad klokken er.

De to ure kommer til salg i Danmark fra slutningen af september. Huawei Watch GT2 Pro får en vejledende pris på 2299 kroner. Huawei Watch Fit får en vejledende pris på 899 kroner.


TAGS
fitness-ur
Huawei
smart-ure
smartwatches

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S