Huawei klar med sin første computer

Huawei klar med sin første computer

Share

MateBook har størrelse som en tablet men indmad og software som en PC. Som tilbehør fås tastatur og pen, så du kan arbejde på farten.

På årets Mobile World Congress, som løber af stablen i Barcelona netop nu, overraskede Huawei i går eftermiddags ved at hive en hybrid-pc frem under deres pressemøde.

MateBook er det første produkt fra den kinesiske producent, der kombinerer Intel-processor med Windows-software. Den anvender processorer fra 6. generation af Core M-serien og har Windows 10 som styresystem. Ydelsen og funktionaliteten er således som en almindelig PC. Størrelsen er imidlertid som en tablet. Den vejer blot 640 gram og måler 6.9 mm i tykkelsen.

Se også:  Huawei fordoblede salget af smartphones i 2016

Matebook er derfor skabt til at imødekomme dem, der gerne vil have et apparat, der både skal fungere til seriøst arbejde og til underholdning på farten.

Huawei Matebook med tastatur.

Huawei Matebook med tastatur.

Konceptet er ikke nyt. Det er stort set det samme som vi kender fra Surface-serien. Men vi kan håbe, at Matebook bliver billigere end Microsofts hundedyre hybrid-computere. Endnu er der ingen danske priser offentliggjort, dog peger de europæiske på, at der bliver tale om et produkt i den højere ende af prisskalaen.

Stærke specs

Skærmen måler 12″ og har opløsning på 2160 x 1440 pixels. Der er stærk Wi-Fi ac-forbindelse med dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) og MIMO. Dertil kommer Bluetooth 4.1 samt både USB Type-C og Micro USB.

Se også:  Huawei Watch 2 [TEST]: Fine funktioner, sløjt design

Del denne