Home » Bærbar computer » Huawei klar med den hurtigste tablet
Huawei klar med den hurtigste tablet

Huawei klar med den hurtigste tablet

Share

MediaPad 10 FHD er en 10″-tablet med quad core-processor, fuld hd-skærm og 4G-forbindelse. Huawei hævder, det er verdens hurtigste tablet

Man blev nærmest lidt utryg ved den stilhed, der har hersket på mobilmarkedet de seneste måneder. Derfor er det rart, at det nu viser sig, at intet har ændret sig, og alting er helt, som det plejer i denne verden. Producenterne er ikke gået i stå. De har bare ventet med alle de nye lanceringer til World Mobile Congress, som netop nu er i gang i Barcelona.

De velkendte salgstaler om, at de nu har skabt det hurtigste, det smarteste og det lækreste, har de ligeledes finpudset til lejligheden, og armbevægelserne er ikke blevet mindre end de forgangne år.

Se også:  TomTom hjælper Huawei med at lave Google Maps-konkurrent

Huawei har valgt at satse alt på fart og har udnævnt sig selv til verdensmester i hurtige mobiler og tablets. Tidligere på ugen kunne T3 således berette, at producenten har skabt den hurtigste mobil, og nu hævder Huawei så også at være indehaver af den hurtigste tablet.

Præcis som mobilen, Ascend D, er MediaPad 10 FHD også udstyret med firekernet K3V2-processor med clockhastighed på 1,5GHz og en indbygget grafikchip. Skærmstørrelsen er 10″, og opløsningen er imponerende 1.920×1.200 pixels, hvilket svarer til fuld hd.

Der er 2GB ram i maskinen, og den kommer med 8GB indbygget hukommelse, som kan udvides med microSD-kort.

Se også:  Lenovo lancerer billig børnevenlig tablet

Du kan skyde video i 8MP med bagsidens kamera, og på fronten finder du et mere beskedent 1,2MP-kamera til videosamtaler. Der er internetforbindelse via WiFi og tilsyneladende også 4G (LTE), men det er muligt, at det er forbeholdt en særlig model.

Styresystemet er Android 4.0, og der er tale om en slank lille sag, som måler 8,8 mm i tykkelsen og vejer 598 gram. Prisen er der desværre ingen forlydende om, men Huawei har hidtil ført en aggressiv prisstrategi, så der er god grund til at forvente en overkommelig pris.


TAGS
Huawei
quad-core
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S