Huawei har skabt sin første bærbare computer

Huawei har skabt sin første bærbare computer

Share

MateBook X i Danmark byder på power og elegance. Den er skabt af solide materialer fra flyindustrien og har lyd fra Dolby

Den nye notebook fra Huawei er smal og fylder mindre end et A4-ark, men MateBook X byder også på rå maskinkraft og en robust krop med metalfinish.

”Med MateBook X har vi skabt en notebook, der kan levere den styrke og stabilitet, som er nødvendig, når man skal være forbundet på farten. Samtidig er MateBook X skabt med det strømlinede udtryk, man kender fra vores smartphones,” siger Marie Dam Feldborg, Senior Marketing Manager hos Huawei.

Og ligesom med Huaweis smartphones får danskerne også mulighed for at sætte deres personlige præg på designet. MateBook X kommer nemlig på det danske marked i to farver: Space Grey og Rose Gold.

Se også:  Dell klar med verdens mindste 13" bærbar
Materialer fra flyindustrien

Huawei er kendt for at investere massivt i innovation og udvikling af nye teknologier. Det har også smittet af på MateBook X, der eksempelvis ikke har nogen blæser. I stedet undgås overophedning med Huawei Space Cooling Technology, der er skabt ved hjælp af ”Microencapsulated Phase Change Material”. Et materiale kendt fra flyindustrien, som nu for første gang er blevet anvendt i en notebook.

Huaweis nye køleteknologi sikrer, at MateBook X’s 7. Generation Intel Core i7 eller i5 processor (afhængig af, hvilken én man vælger) får rig mulighed for at folde sig ud. Og det kan den gøre i lang tid. 41.4 Wh batteriet i Huaweis nye notebook har nemlig under tests opnået hele 10 timers batteritid, når der afspilles 1080p video.

”Vi har altid fokus på den teknologiske præstation, når vi skaber nye produkter. Men det skal også være nemt og hurtigt at interagere med teknologien, der gemmer sig under det slanke og skarpe design. Derfor har vi blandt andet koblet power-knappen med en fingeraftrykslæser, der sikrer hurtig og sikker adgang til arbejde og fritid,” siger Marie Dam Feldborg.

MateBook X fås i forskellige farver.

MateBook X fås i forskellige farver.

 

Del denne