Home » Mobiltelefon » Hård melding fra Huawei: Der kommer ikke en mobil med Google igen
Hård melding fra Huawei: Der kommer ikke en mobil med Google igen

Hård melding fra Huawei: Der kommer ikke en mobil med Google igen

Share

Selvom handelsforbuddet fjernes og Huawei igen får lov at handle med Google, vil producenten ikke bruge Googles tjenester

Uanset om der kommer en løsning på den igangværende konflikt mellem USA og Kina, som kan give Huawei mulighed for at handle med Google igen, vil Huawei ikke gå tilbage til Googles tjenester. Det fortæller Fred Wangfei, manager for Huawei i Østrig til avisen Der Standard.

Huawei ønsker ikke længere at være afhængig af amerikansk teknologi, da producenten vil undgå, at der kan opstå situationer, som den de står i lige nu, i fremtiden.

Et stabilt fundament

Huawei vil i stedet satse fuldt ud på sit eget økosystem, som producenten lige nu er igang med at bygge op fra bunden.

Se også:  Huawei WiFi Mesh [TEST]: Huaweis routere giver hurtigt internet uden besvær

Systemet skal dog ligge så tæt op af den Googles som muligt, så det bliver nemt for udviklerne at tilpasse deres apps til platformen.

Huawei ønsker også adgang til amerikanske apps som Facebook og WhatsApp. Hvis ikke det kan ske direkte så med et europæisk selskab som mellemled.

Lige nu er Huawei godt på vej med de nødvendige byggeklodser til deres eget system, men udfordringen med at få udviklere til at skabe apps og få lokket brugere over på systemet bliver en længere kamp og kommer til at koste enorme summer. Men ved at gøre sig uafhængig af USA håber Huawei med tiden at nå tilbage til et stabil fundament.

Se også:  Tech-giganter vil af med skudsekund – det får computerne til at bryde sammen

Opdatering 05.02.2019, kl. 10.15: Huaweis danske PR-bureau meddeler, at Fred Wangfei er fejlciteret i Der Standard. Huawei foretrækker fortsat at bruge Android og Googles tjenester. Den officielle melding lyder: 

“Vores førstevalg er et åbent Android økosystem, hvor GMS (Google Mobile Services) også er inkluderet. Det åbne system har hjulpet os til at blive den anden største smartphoneproducent i verden. At vi udvikler HMS (Huawei Mobile Services) er et resultat af, at vi er kommet på den såkaldt Entity-liste, og vi inviterer app-udviklere til at komme med ombord.”

 


TAGS
Google
handelskrig
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S