Home » Hardware » Huawei garanterer fremtidige opdateringer til alle deres mobiler
Huawei garanterer fremtidige opdateringer til alle deres mobiler

Huawei garanterer fremtidige opdateringer til alle deres mobiler

Share

Selvom det skulle være slut med opdateringer fra Google, garanterer Huawei, at alle deres smartphone, nye som gamle, vil få de nødvendige sikkerheds- og funktionsopdateringer fremover

I sidste uge udløb den licens, som har gjort det muligt for Google at sende opdateringer til ældre Huawei-mobiler, sendt på markedet før den amerikanske handelsblokade trådte i kraft. Det betyder som udgangspunkt, at det er ikke længere er muligt at få opdateringer til Android-systemet den vej.

Om licensen forlænges vides endnu ikke, men meget peger i den retning, og sker det, vil problemet sådan set være løst. Skulle det alligevel ende med, at den ikke gør det, forsikrer Shayan Shojaei, Marketing Manager hos Huawei Danmark, at alle Huaweis smartphones vil få de fornødne opdateringer, så de kan køre videre med fuld funktionalitet og sikkerhed.

Finansielle apps heller ikke i fare

Selv uden direkte adgang til Google vil man kunne anvende open source-udgaven af Android til at skaffe de fornødne softwarekomponenter, som kan holde mobilerne opdateret, såvel på basal funktionalitet som på sikkerhed. Det samme gælder langt de fleste apps, herunder bank-apps,

“Man skal således ikke frygte, at man lige pludselig ikke kan gå på netbank eller NemID, hvis man har en P30 Pro, Nova 5T eller lignende”, siger Shayan Shojaei, der samtidig fortæller, at Google Play og alle Googles egne apps også vil fortsætte med at fungere som hidtil på de mobiler, som kommer med dem præinstalleret.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S