Home » Hovedtelefoner og højttalere » Huawei Freebuds Pro [TEST]: Støjreducerende earbuds med flot lyd og stærk pris
Huawei Freebuds Pro [TEST]: Støjreducerende earbuds med flot lyd og stærk pris

Huawei Freebuds Pro [TEST]: Støjreducerende earbuds med flot lyd og stærk pris

Share

Freebuds Pro koster ikke en bondegård, men er helt fremme i skoene på funktioner og har forrygende lyd

Huaweis serie af helt trådløse earbuds vokser støt. Seneste skud på stammen er de mest ambitiøse hidtil. Med titlen Freebuds Pro lægger de op til duel med Apple AirPods Pro, og et pænt stykke henad vejen er de da også sammenlignelige.

I sit design bygger Freebuds Pro på AirPods-formlen, med et par stænger stikkende ned fra de små earbuds. Vi foretrækker normalt dem uden stænger, men Freebuds Pro er faktisk ret stilfulde i deres kantede industrielle design.

Og så er der faktisk også et praktisk formål med stængerne (udover at give bedre mikrofonlyd ved telefonsamtaler). De har nemlig touchstyring, så Freebud Pros funktioner kan styres ved at klemme omkring dem – for eksempelvis at styre musik eller støjreduktion – eller glide fingrene op og ned af dem for at justere volumen.

Hjælper dig til den perfekte pasform

Freebuds Pro sidder rigtig fint i ørene, og det er nemt at tilrette pasformen med de medfølgende silikone-dutter. Huawei har en fin funktion i den tilhørende AI Link app som måler om Freebuds Pro sidder ordentlig i ørene.

Se også:  Blokér din partners snorken: Boses earbuds giver bedre søvn

Den medfølgende batteriæske er relativt diskret i sit runde design. De to earbuds glider nemt på plads i æsken, men det er faktisk lidt svært at få dem op. I hvert fald indtil man finder teknikken. Man skal lige skubbe lidt til de runde og glatte earbuds, så glider de nogenlunde nemt ud af æsken.

Der er strøm til otte timers musik i Freebuds Pro, når noise cancelling ikke er slået til, og 5 timer når den er aktiveret. Æsken giver dig i alt op til 36 timers batteri.

Fungerer med alle mobiler

Freebuds Pro kan tilsluttes enhver smartphone eller anden afspiller med Bluetooth. Der er endda mulighed for at have to enheder tilkoblet samtidig.

Du får det maksimale ud af dem, hvis du anvender Huaweis AI Link app, som lige nu er tilgængelig til Android og Huaweis egne mobiler (vi havde dog lidt besvær med at koble Freebuds Pro på app’en, da vi brugte Android, men på en Huawei P40 Pro skete det uden problemer). I app’en er mulighed for at foretage mere avancerede indstillinger, og så er der ikke mindst adgang til opdateringer af Freebuds Pro.

Se også:  Video: Vi tester Huaweis stærke letvægtsbærbar, MateBook X

Avanceret støjreduktion

Huawei har dog bestræbt sig på at begrænse det manuelle arbejde for brugeren så vidt muligt. Eksempelvis kan Freebud Pro selv finde ud af at justere graden af noise cancelling, hvis du tillader det. Ved at måle på dine omgivelser vurderer Freebuds Pro om der er brug for “hyggeligt”, “generelt” eller “ultra”, som giver dig forskellige grader af støjreduktion.

Ved “ultra” er der tale om ret kraftig reduktion, der tager stort set alt andet end den sidste snert af de mest højfrekvente lyde, som tastaturklik og snakken. Der er også en “opmærksomhed”-tilstand, der lader lyd fra omgivelserne sive ind, så du ved hvad der sker omkring dig. Her kan du desuden vælge om stemmer skal fremhæves.

Forrygende lyd

På funktionaliteten er Frrebuds således helt fremme i skoene og blandt de mest avancerede earbuds du kan få lige nu. Men er lydkvaliteten så også “pro”?

TAGS
earbuds
freebuds
helt trådløse hovedtelefoner
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S