Home » Hovedtelefoner og højttalere » Huawei FreeBuds Pro 2 [TEST]: Audiofile earbuds med stærk støjreduktion
Huawei FreeBuds Pro 2 [TEST]: Audiofile earbuds med  stærk støjreduktion

Huawei FreeBuds Pro 2 [TEST]: Audiofile earbuds med stærk støjreduktion

Share

Med FreeBuds Pro 2 har Huawei sendt den første model med lossless lydkvalitet på markedet. Til en pris på 1500 kroner er sættet et rigtig godt køb, som løfter din trådløse lyd til et højere niveau

En lille revolution er i gang med så få fanfarer, at den formentlig går de flestes næse forbi. Men for dem, der har været skeptiske over for trådløs lyd, er det skelsættende, at den måde at forbinde sine høretelefoner til sin afspiller på ikke nødvendigvis giver et tab i lydkvalitet. Et lille gennembrud i teknologien har nemlig gjort, at du kan streame via Bluetooth i ukomprimeret kvalitet, endda helt op til 24-bit, hvilket er betydelig højere end cd-kvalitet, og langt mere end de mest populære musiktjenester understøtter.

Huawei er med i forreste geled, når det gælder introduktionen af tabsfri øretelefoner. Med FreeBuds Pro 2 har Huawei sendt den første model med lossless lydkvalitet på markedet. Det er earbuds skabt efter AirPod-skabelonen i glinsende hvid (fås også i andre farver) og med runde bløde former i såvel ørestykker som æske.

Se også:  Superluksus-lyttebøffer fra B&W

Heldigvis har man modeleret dem efter AirPod Pro, hvor der er mulighed for at skifte gummi, så de passer til forskellige størrelser ører. I Huaweis app er der endda en funktion, som tjekker, at de sidder optimalt i ørerne.

Ørestykkerne er touchfølsomme, men et ret fint træk er, at man har henlagt betjening til de små mikrofonstænger, der peger ned fra øret. Klem eller stryg fingeren over dem for at styre musik, besvare opkald, justere volumen og andet.

Der er støjreduktion med effektivitet af højeste niveau. Der bliver lukket godt af for omverdenen. Anvender du tilstanden ”Bevidsthed”, er der på omvendt vis godt hul igennem til omgivelserne. Med Bluetooth af nyeste generation kan du tilslutte to enheder ad gangen. For at få adgang til finere indstillinger, skal du hente appen AI Life. Det skal via et lille krumspring gennem Huaweis egen app-butik, men uden at besværliggøre processen nævneværdigt. Appen er overskuelig og brugervenlig.

Se også:  Her sparer du vildt mange penge lige nu
Detaljeret lyd

Lyden produceres af et to-vejs-system, der gør brug af sofistikeret planar-teknologi i diskanten. For at modtage lyd i hi-res-kvalitet anvendes LDAC-codec.

En forudsætning for at kunne udnytte den høje kvalitet er selvsagt, at du har en kilde, der kan levere den. Vi gik ombord i Master-sektionen på Tidal og udsatte Freebuds Pro 2 for et varieret udvalg af numre, fra akustisk folk til indie-rock og overproduceret firserpop. Der er en raffineret gengivelse i hele frekvensspektret, men navnlig en distinkt og musikalsk bas samt stor klarhed i diskantens detaljer.

Også ved opkald klarer Freebuds Pro 2 sig glimrende med mulighed for HD-opkald.

Til en pris på 1500 kroner er sættet et rigtig godt køb, som løfter din trådløse lyd til et højere niveau.

Samlet vurdering: 5/6 stjerner

Pris: 1499 kroner

 


TAGS
earbuds
freebuds
helt trådløse hovedtelefoner
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S