Home » Hovedtelefoner og højttalere » Huawei Freebuds 4i [TEST]: De bedste earbuds til prisen
Huawei Freebuds 4i [TEST]: De bedste earbuds til prisen

Huawei Freebuds 4i [TEST]: De bedste earbuds til prisen

Share

De koster under 800 kroner, men byder på fortrinlig lyd, effektiv støjreduktion og anstændig batterilevetid. Huawei Freebuds 4i er enestående for sin prisklasse

Støjreduktion, lækker lyd og lang batterilevetid er ikke usædvanlige features i trådløse earbuds. De koster bare normalt et pænt stykke over tusind kroner.

FreeBuds 4i stikker derfor ud i mængden. Huaweis nye earbuds koster nemlig kun 749 kroner. Dét selvom de rummer alle tre egenskaber.

Sidder godt

Designet er af AirPods-typen med små mikrofonpinde, der stikker ud af øret. Normalt ikke vores foretrukne, men Freebuds 4i adskiller sig positivt fra både Apples og andres earbuds af samme type ved at komme med gummidutter af forskellig størrelse, så du kan tilpasse dem til dine øre. De sidder derfor godt og sikkert i ørene, og lukker fint til, hvilket er med til at optimere lyden. Den runde æske er let og kompakt, så du nemt kan have den i lommen.

Flot lydkvalitet

Lyden er overraskende god. Især mellemtonen står ekstremt flot og veldefineret med masser af luft omkring, så hver enkelt element får plads. Også bassen er god. Den er der i rigelig grad, når den skal være der, og når den ikke skal efterlader den et rent og klart lydbillede, uden unødig mudder, så kan man i rig grad kan fornemme musikkens nuanceforskelle. Diskanten er dog lidt til den skærende side. Lilletrommer kan eksempelvis fremstå lige lovligt hidsige.

Se også:  Huawei Watch GT Pro [TEST]: Halvsmart ur med flot batteritid

Til telefonopkald gør Freebuds 4i sig glimrende. Takket være den lettere overvægt mod de øvre frekvenser skærer stemmer godt igennem, mens din egen også står klart og tydeligt i den anden ende, takket være retningsbestemte mikrofoner, der isolerer din stemme og udelukker vindstøj og andre forstyrrelser.

Gamerne kan glæde sig over at latenstiden er nede på 186 ms, så forsinkelserne i lyden er minimal, når der spilles.

Nem touchstyring

Ved at sætte en finger på højre ørestykke kan du skifte mellem Støjreduktion, Bevidsthed (transparens) og Fra. Støjreduktionen er fin, uden at nærme sig de bedste på markedet. Den fjerner effektivt dybe, monotone lyde, som trafik og lignende. Stemmer og andre højfrekvente lyde er den knap så effektiv imod.

Se også:  Huawei fejrer Kvindernes Kampdag med stærke tilbud

Det er også muligt at styre musik og stemmeassistent ved berøring af ørestykkerne. I Huawei AI Life appen kan du selv konfigurere hvilke funktioner der skal aktiveres.

Her kan du også foretage opdateringer og se batterilevetid på både hver enkelt ørestykke og æsken.

Lang batterilevetid

For et sæt earbuds til denne pris er batterilevetiden særdeles imponerende. De klarer op til 10 timers musik uden noise cancelling og 7,5 timer med. Det er mere end mange af markedets dyreste modeller kan præstere. Opladningen er også ret hurtig. På blot 10 minutter har du strøm til fire timers musik.

Er du udkig efter gode earbuds og vil du undgå at betale mere end højst nødvendigt, så bør Huawei Freebuds 4i være blandt de øverste på listen. Du kan få earbuds, der er en anelse bedre på lyd, støjreduktion og funktioner, men de vil typisk koste det dobbelte – mindst. Freebuds 4i løber med en topkarakter fordi de slår alt andet i prisklassen.

Pris: 749 kroner


TAGS
earbuds
freebuds
helt trådløse hovedtelefoner
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S