Home » Hovedtelefoner og højttalere » Huawei Freebuds 3i [TEST]: Trådløse, støjreducerende og utrolig billige
Huawei Freebuds 3i [TEST]: Trådløse, støjreducerende og utrolig billige

Huawei Freebuds 3i [TEST]: Trådløse, støjreducerende og utrolig billige

Share

Huaweis helt trådløst in-ears koster under otte hundrede kroner, men leverer lydkvalitet og funktioner, man typisk skal betale det dobbelte for

Du skal normalt et godt stykke over 1000 kr. for at få fingrene i et sæt helt trådløse in-ears med aktiv støjreduktion. Freebuds 3i er således lidt af en prisbasker.

Til knap 800 kr. er sættet betydelig billigere end storebroderen Freebuds 3, som vi tidligere har anmeldt, og det endda selvom de, i vores øjne, har væsentlige fordele.

Først og fremmest foretrækker vi 3is tilpasningsvenlige design. Freebuds 3i kommer med gummidutter i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer dine ører. Enhver vil kunne få dem til at sidde godt.

De lukker samtidig helt tæt, hvilket er en fordel, både for lydkvalteten og for støjdæmpningen. Lyden er selvsagt ikke super hi-fi, men den er langt mere end blot acceptabel. Freebuds 3i er faktisk en fornøjelse at lytte på. Især hvis du kan lide bas. For det er der imponerende meget af i de små ørepropper

Se også:  Huawei lancerer billige earbuds med stærkt batteri og aktiv støjreduktion
Effektiv støjreduktion

Ligesom de populære AirPods skal du leve med at have en pind stikkende ud af øret. Det bliver nok aldrig noget, vi helt vænner os til, men fordelen er, at du får god lyd, når du foretager telefonopkald. På Freebuds 3i er det muligt blot at bruge det ene ørestykke, mens det andet er fri, når du taler i mobil. Headsettet fungerer også fint med diverse stemmestyrede assistenter.

Den aktive støjreduktion aktiveres ved at trykke og holde inde på den trykfølsomme yderside af højre ørestykke (du kan tilpasse betjeningen i appen).

Huawei lover en reduktion på 32 dB. Om det holder stik, er vi ikke i stand til at måle, men støjreduktionen kan fint følge med langt større over-ear-hovedtelefoner.

Se også:  Huawei P Smart 2021 [TEST]: Velbygget storskærmsmobil

Det største minus er batterilevetiden. Med 3,5 timer er den langt under de bedste konkurrenter. Det er dog sjældent, at man lytter så længe, inden de kommer en tur i den lommevenlige opladningsæske, hvor der er 11 timer yderligere at hente.

Det er således svært at finde noget for alvor at sætte en finger på, især når man tager i betragtning, at der faktisk ikke rigtig er nogen konkurrenter, der kommer i nærheden af at matche Huaweis øretelefoner på hverken lyd eller funktioner i denne prisklasse.

Samlet vurdering: 6 / 6


TAGS
AirPods
freebuds
helt trådløse hovedtelefoner
Huawei

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S