Home » Mobiltelefon » HTC er klar med ny topmobil
HTC er klar med ny topmobil

HTC er klar med ny topmobil

Share

Du kan kigge igennem bagsiden på HTCs nye topmobil, der også har digitale knapper, som giver fysisk respons, når du trykker på dem …

I går eftermiddags, ved et pressemøde i København, løftede HTC sløret for den nye U12+.

En smartphone, der på mange måder følger tidens mobiltrend med design i flerlags glas samt 6″ skærm i  ultrabredt 18:9-format, dog uden den notch i toppen, som man ser på eksempelvis iPhone X, Huawei P20 Pro og OnePlus 6.

Du får også den seneste Qualcoom-processor, Snapdragon 845, samt 6 Gb ram, og der er ligeledes det obligatoriske dual-kamera. Her endda gange 2, så du kan udnytte de samme måder for at lave bokeh-effekter, zoom og lignende, hvad enten du skyder billeder med bagsidens kamera eller laver selfies.

Ansigstgenkendelse er der også, dog er den ikke så sikker som eksempelvis Apples. HTC anbefaler at man bruger fingeraftrykslæser på bagsiden, hvis man har særligt følsomme data på mobilen.  

Se også:  Motorola moto g50 [TEST]: Stærk 5G-mobil til lavpris
Mere “squeeze”

HTC U12+ adskiller sig fra konkurrenterne i kraft af BoomSound-højttalerne, som spiller højere, dybere og klarere end tidligere udgaver, og de medfølgende USonic-ørepropper med aktiv støjreducering og avanceret sonarteknologi, som justere lyden til dine ører.

Producenten har også valgt at videreføre “squeeze”-funktonaliteten fra forgængeren, så du blot ved at klemme på mobilen kan foretage forskellige handlinger. Den nyeste version af Edge Sense registrerer, hvilken hånd, du bruger, og gør det let at anvende telefonen med kun én hånd. Hold nede, tryk, klem – flere aktiveringstyper og uanede tilpasningsmuligheder for hver af dem i alle dine yndlingsapps.

Mobilens knapper er desuden gjort digitale. Det betyder, at de går i et med telefonens overflade og giver haptisk feedback, når du trykker på dem. Samtidig skal det være med til at gøre mobilen betydeligt stærkere, da der er ikke er nogen brud i overfladen af mobilen.

Se også:  Guide: Brug din smartphone til overvågning

Batteriet er 2500 mAh og der er Rapid Charge til hurtigopladning.

Ude i næste måned

HTC U12+ kan forudbestilles allerede fra i dag. I Danmark vil den kunne fås i Ceramic Black (HTC’s webbutik samt andre forhandlere) og Translucent Blue, hvor du kan kigge igennem bagsidens glas ind til elektronikken (HTC’s webbutik), fra d. 18. juni. Flame Red-varianten vil kunne fås fra 3. Kvartal i HTC’s webbutik. Den vejledende pris er 5.990 kroner.

Vi fik et smugkig på mobilen i går eftermiddags, og et testeksemplar er på vej. Så forvent en grundig anmeldelse af HTC U12+ i nærmeste fremtid.

HTC U12+ forside.

HTC U12+ forside.

HTC U12+ bag.

HTC U12+ bag.


TAGS
HTC
smartphone
U12+

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S