Home » Mobiltelefon » HTC lancerer smartphone med blockchain-teknologi
HTC lancerer smartphone med blockchain-teknologi

HTC lancerer smartphone med blockchain-teknologi

Share

Exodus 1 er en ny topmobil fra HTC, dedikeret til decentraliserede applikationer og sikkerhed. Bestillinger kan naturligvis foretages med både Bitcoin og Ethereum

I dag kan en early access-version af HTC’s første blockchain-telefon ’Exodus 1’ forudbestilles. Telefonerne forventes at blive sendt i december og bestillinger kan naturligvis foretages med både Bitcoin og Ethereum.

Exodus 1 har hvad man forventer af en HTC topmobil i designkvalitet, ydeevne og features. Derudover udmærker den sig som den første smatphone baseret på blokchain-teknologi.

Fuldt ejerskab af dine data

Exodus 1 indeholder en sikker enklave – et låst område på enheden, der er beskyttet mod Android OS. Denne enklave indeholder nøglerne til din krypto, uanset om det er valutaer eller non-fungible tokens (NFT) eller i den nærmeste fremtid: alle dine digitale data.

HTC har udviklet en unik Social Key Recovery-funktion, hvis du mister din telefon, eller du har glemt dine adgangsnøgler. Det er en nem og sikker måde at genoprette mistede nøgler.

Det sikrer også, at HTC ikke på noget tidspunkt opbevarer dine nøgler samlet på et enkelt centralt sted – du har det fulde ejerskab til enhver tid: Du udvælger selv nogle få betroede personer, som hver især skal downloade en nøgleadministrationsapp. Din data bliver herefter opdelt ved hjælp af en fortrolig algoritme og sendt til de betroede personer. Hvis behovet opstår, kan du herigennem let genskabe adgangen til dine midler.

Se også:  Guide: Find rundt i mobilens kameraer
Alle kan bidrage

HTC inviterer kryptografer og udviklere fra hele verden til at tilslutte sig Exodus-fællesskabet og bidrage til at optimere den sikre enklave. I early access-perioden inviteres Exodus-fællesskabet til at komme med tilbagemeldinger og bidrag til forbedring af produktet via “HTC EXODUS (OFFICIAL)”.

“Det er 10 år siden, at HTC lancerede deres første Android-telefon, og næsten 10 år siden at Bitcoin og Genesis Block blev lanceret. Exodus 1 vil være en grundlæggende del af krypto-internettet. For at udnytte potentialet i digitale værdier og decentrale apps mener vi, at den primære distribution må være mobil. Vi ser frem til at samarbejde om denne vision med udviklerne i blockchain-miljøet,” siger Phil Chen, Decentralized Chief Officer hos HTC.

Se også:  Nu bliver der mobilkrig: Kinesisk mobilgigant ruller bredt ud i Danmark

For yderligere at styrke teknologien, vil HTC frigive API’er, således at tredjepartsudviklere også kan benytte ‘Exodus 1’-hardware til at beskytte nøgler og gennemføre transaktioner. Dermed vil både Zion Key Management API og wallet SDK blive frigivet til partnere, der deler HTC’s vision – og således udvide blockchain-økosystemet og skabe et fundament af sikkerhed og tillid.

HTC ser Exodus 1 som et vigtigt første skridt i oprettelsen af en platform og distributionskanal for unikke digitale enheder.

Exodus 1 kan forudbestilles via early access-programmet på www.htcexodus.com og vil blive tilgængelig i 34 lande. Den forventes at kunne leveres til danske købere i december. Prisen er 0.15 Bitcoin eller 4.78 Ethereum. Det kan omsættes til cirka 6.000 danske kroner.

Specifikationer:

Ram: 6GB 
Lager: 128GB
Styresystem: Android O
Processor: Qualcomm Snapdragon 845
Design: IP68-certificeret
Skærm: 6″ Quad HD+, 18:9 aspect ratio
Kamera: 16MP dual kamera med optisk zoom, 4K video ved 60fps 
Frontkamera: 8MP dual kamera med bokeh
Batteri: 3500mAh


TAGS
Blockchain
HTC
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S