Home » Andet » HTC kommer med virtual reality headset
HTC kommer med virtual reality headset

HTC kommer med virtual reality headset

Share

HTC er på trapperne med Vive – et virtual reality headset skabt i samarbejde med spilgiganten Valve

Ved Mobile World Congress i Barcelona offentliggjorde HTC et partnerskab med Valve og præsenterede det nye virtual reality-headset HTC Vive.

”Det er sjældent, at en virksomhed har mulighed for at transformere den måde, mennesker interagerer med verden og kommunikerer med hinanden. Vi har tidligere lykkedes med den målsætning gennem vores prisvindende smartphones, og vi vil nu gøre det samme med VR-teknologi og muliggøre ting, man kun tidligere har drømt om”, sagde VP for UK og Norden Peter Frølund.

Med HTC Vive bliver forbrugeren trukket ind i en ny verden på blot få sekunder. Med en 360-graders scanning af det rum, man befinder sig i, får man eksempelvis mulighed for at gå rundt og udforske et virtuelt rum, inspicere objekter fra flere vinkler og interagere med omgivelserne.

Se også:  Oculus Quest 2 [TEST]: Det sjoveste og nemmeste VR-headset

Headsettet kommer med den højeste grafik-kvalitet, en 90Hz refresh rate og præcis lydgengivelse.

HTC præsenterer også en Universal VR Controller, som fungerer sammen med headsettet, og HTC Laser Lighthouses, som registrerer selv de mest diskrete håndbevægelser. De to trådløse controllere er designet til at fungere med stort set alle VR-oplevelser, og samtidig er de så simple og intuitive at bruge, at det bliver let for alle at få en god VR-oplevelse.

Potentialet rækker længere end gaming

Gennem partnerskabet med Valve har HTC udviklet en udviklerudgave af headsettet, som gør det muligt at generere et rigt udvalg af underholdning. Det sker i et tæt samarbejde med verdens største spiludviklere, som eksempelvis Vertigo Games, Bossa, Barry-Fireproof, Dovetail Games, Wemo Labs, Google, Steel Wool Games og Owichemy.

Se også:  Endelig er flysimulatoren skarp som virkeligheden

Potentialet rækker dog længere end gaming, og sammen med Valve vil HTC transformere hverdagsoplevelser, rejser, sportsaktiviteter, shopping og den måde vi mødes med venner og famlie på. For at det bliver en realitet, arbejder HTC sammen med nogle af verdens bedste forbruger-brands som eksempelvis Google, HBO, Lionsgate og the National Palace Museum i Taiwan.

HTC Vive bliver tilgængeligt i en udvikler-udgave i foråret 2015, mens det endelige produkt til forbrugere bliver tilgængeligt i slutningen af 2015.


TAGS
HTC
virtual reality

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S