Home » Virtual Reality » HTC klar med mobilt Vive-headset og en VR-browser
HTC klar med mobilt Vive-headset og en VR-browser

HTC klar med mobilt Vive-headset og en VR-browser

Share

Vive Cosmos er mere fleksibel udgave af det HTCs velkendte VR-headset. Det er netop præsenteret på CES-messen, hvor HTC også har løftet sløret for eye tracking på Vive Pro samt Firefox Reality, en virtual reality baseret webbrowser, skabt i samarbejde med Mozilla og Amazon

Det er ikke meget vi hører til HTCs mobiler længere, men der er fuld drøn på deres virtual reality afdeling. På den igangværende CES-messen har fremvist en imponerende række af nyheder.

Vive Pro Eye, der vel nok må betegnes som markedets bedste virtual reality headset, er blevet opgraderet med eye tracking, så det nu er muligt at styre det med øjnene.

Se også:  HTC Vive Focus 3 [TEST]: Befriende VR-oplevelse

Derudover kommer HTC med et helt nyt VR-headset, Vive Cosmos. Det kræver ingen eksterne basestationer, og giver dermed maximal fleksibilitet. Vive Cosmos kan bruges enten hjemme eller på farten, og behøver ikke en decideret spilcomputer for at fungere.

VR på webben

HTC er desuden indgået et samarbejde med Mozilla, Amazon Sumerian og Fidelity Investments om en ny VR web browser, Firefox Reality. Her kan du bogstaveligt talt “gå på nettet” i et virtual reality baseret webunivers.

For dem der simpelthen ikke kan få nok VR lancerer nu et Viveport Infinity abonnement med ubegrænset adgang til alt indhold på appbutikken, Viveport.


TAGS
HTC
virtual reality
vive
VR

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S