Home » Mobiltelefon » Ny HTC-mobil giver dig de fedeste features til den halve pris
Ny HTC-mobil giver dig de fedeste features til den halve pris

Ny HTC-mobil giver dig de fedeste features til den halve pris

Share

Få det nyeste nye uden at tømme kontoen. HTC er klar med HTC U11 Life, der giver dig mange af funktionerne fra topmobilen U11, men til den halve pris 

HTC U11 Life er udformet i akrylglas og modstandsdygtig over for støv, stænk og vand i op til 30 minutter på 1 meters dybde. Den har 5.2″ Full HD Super LCD skærm med Corning Gorilla Glass.

Både på fronten og bagsiden er der 16 MP kamera med f/2.0 blænde og HDR Boost. Dog er det kun bagkameraet der har autofokus med fasedetektion samt videooptagelse i 4K.

Når det gælder lyden, som normalt er blabn af HTC-mobilernes største styrker, bevarer mobilen heldigvis de vigtigste egenskaber fra sin storebror. Der medfølger USonic in-ears med aktiv noise cancellation og mobilen kan afspille og optage lyd i hi-res resolution audio recording. 

Se også:  OnePlus-interview: Flagskibsdræber, benchmark-kontrovers, Oppo-fusion og det løse

Der hvor den for alvor halter efter i forhold til U11 er på ydelsen. Mobilen får sine kræfter fra en Qualcomm Snapdragon 630, som ikke just er en topsprinter. Men den skal nok klare dig igennem alle de basale opgaver helt uden problemer. Den fås i en version med 3G ram og 32 GB lager og en version med 4 GB ram og 64 GB indbygget lager. 

HTC U11 kører med Android 8.0 Oreo i One-version , som leverer en mere simpel og strømlinet Android-oplevelse samt adgang til de nyeste opdateringer fra Google, tilsat Edge Sense, så du med et enkelt klem kan starte kameraet og tage billeder, åbne enhver app og aktivere næsten enhver funktion.

Se også:  Dét elsker danskerne at fotografere med deres mobil

Batteriet har kapacitet på 2600 mAh og oplades hurtigt via QuickCharge 3.0.

HTC U11 Life Android One med 3 GB ram og 32 GB lager kan købes i Brilliant Black hos udvalgte forhandlere til 2.590 kroner engang inden jul.

HTC U11 Life Android One 4 GB ram og 64G lager kan forudbestilles fra i dag i HTC’s webshop i Sapphire Blue og Brilliant Black til 2.899 kroner.


TAGS
HTC
Oreo
smartphone
u11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S