Home » Mobiltelefon » HTC er klar med den ultimative selfie-mobil
HTC er klar med den ultimative selfie-mobil

HTC er klar med den ultimative selfie-mobil

Share

HTC Desire EYE har 13 MP kamera – både bagpå og foran – og et væld af selfie-funktioner

Selfies er blevet det helt store hit på de sociale medier. Langt de fleste bliver skudt med mobilen, så det er en fordel med et godt frontkamera, hvis du vil slippe for slørede billeder. Det har HTC forstået, og derfor er producenten nu klar med en ny mobil, skræddersyet til selfies.

Desire Eye udmærker sig således ved et avanceret frontkamera, der har opløsning på ikke mindre end 13 MP. BSI-sensoren skal sikrer gode billeder, selv i svag belysning, og frontkameraet kan også zoome og har egen blitz. Indbygget ansigtssporing sikrer, at du hele tiden er inden for rammen, så videochat og mødeopkald foregår ubesværet. Op til fire personer kan spores, hvorved hvert hoved beskæres og placeres på skærmen, så alt bliver så klart som muligt.

Med Voice Selfie kan du udløse lukkeren med en enkel stemme-kommando. Så snart du har fundet den rigtige kamera indstilling sig blot “Cheese” eller “Tag billede” for at tage et foto eller ”Start video” eller ”Optag” for at optage en video.

Se også:  HTC Vive Pro 2 [TEST]: Den vildeste VR-oplevelse

Face Fusion gør det muligt at sammensmelte dit ansigt med en vens eller en berømtheds ansigt, så der kommer et helt nyt udseende. Der er også Live Makeup, hvor du kan indstille det ønskede niveau af hududjævning og se en eksempelvisning på effekten i realtid, før billedet tages.

Kameraet der sidder bagpå er mere eller mindre identisk, og med Split Capture-funktionen kan du kombinere fotos og videoer, der er taget samtidig på front- og bagkameraerne til ét billede eller en video med opdelt skærm.

Crop-Me-In placerer dig i begivenhedernes centrum ved at klippe dig ud af billedet eller videoen, som tages med frontkameraet, og placere dig i det motiv, der optages af hovedkameraet.

Med den nye Zoe-app til videoredigering kan du remixe dine fotos og videoer til præsentationer med forskellige temaer der kan deles med dine venner i Zoe-gruppen. Zoe giver herefter dine venner mulighed for at remixe deres indhold med dit og oprette den ultimative video med højdepunkter, som alle kan se og dele via deres foretrukne sociale medie.

Se også:  HTC Vive Pro 2 [TEST]: Den vildeste VR-oplevelse

Zoe 1.0 giver gruppen fleksibilitet og mulighed for korte, mellemlange og lange Zoe præsentationer, der kan laves med blot nogle få stillbilleder eller en hel serie af videoklip. Det muliggøres ved hjælp af det nye indholdsprogram, der gør det nemt at præsentere et lille antal klip eller endda individuelle billeder på en spændende og visuelt flot måde.

I designet minder Desire Eye en del om flagskibet HTC One (M8), men mobilen er vandtæt og har dedikeret to-trins kameratast til fokus og billedtegning. Processoren er en Qualcomm Snapdragon 801processor med hurtig 4G-forbindelse.

For at sikre optimal lydkvalitet ved stemme- og videoopkald er der tre mikrofoner. Desuden får du BoomSoundhøjttalere. Skærmen måler 5,2″ og er i Full HD.

Desire Eye er på markedet inden jul og kommer til at koste 4.199 kroner.


TAGS
Desire
HTC
selfie

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S