Home » Mobiltelefon » HTC klar med stilsikker billig-mobil
HTC klar med stilsikker billig-mobil

HTC klar med stilsikker billig-mobil

Share

Designet er solidt og der er kælet for kameraet i HTC Desire 650, som også byder på høj lydkvalitet

“Individuel tilpasning bliver vigtigere og vigtigere for smartphone-brugere, men i praksis kan det være svært at finde modeller, der giver de rigtige muligheder. HTC sætter brugeren i centrum med Desire 650, der byder på et unikt design i kombinationen med masser af tilpasningsmuligheder i den fleksible HTC Sense-platform,” siger Lars Toft, ansvarlig for HTC’s nordiske forretning.

Solidt design

HTC Desire 650 byder på et design, der er lige dele glat og rillet – og det handler ikke kun om stil. Du får bedre ergonomi og et optimalt greb om telefonen, så du altid ved, hvilken retning du holder den i, uden at du behøver se på den. Vi ved også, at uheld ikke er til at undgå. Derfor er telefonens 720p-skærm på fem tommer beskyttet med hærdet Corning Gorilla-glas. Udover at være robust kan skærmen gengive stærke farver, som gør den perfekt til at se dine favoritserier, film og andre videoer på, lige når det passer dig. HTC Night Mode giver også en behagelig oplevelse i mørket, så du kan bruge telefonen om natten uden at anstrenge øjnene.

Se også:  Prisvenlige mobiler [STORTEST]: Billige mobiler til fremtidens net
Skarpe billeder

HTC Desire 650 er udstyret med et hovedkamera med 13 megapixel med bagsidebelysning, der giver mere detaljerede og livagtige billeder, selv når lysforholdene er dårlige. Kameraet understøtter også HDR, hurtige billedsekvenser og 180 graders panorama, så du altid kan tage fantastiske landskabsbilleder. Frontkameraet på fem megapixel giver dig flere forskellige selfie-funktioner, fx “instant beauty” samt automatisk og stemmeaktiveret udløser, så du lynhurtigt kan tage billeder i høj kvalitet. Telefonen leveres med Google Photos installeret og giver dig gratis og ubegrænset lagring af dine billeder i skyen, så det er nemt for dig at lave sikkerhedskopier eller at frigøre lagerplads på telefonen, hvis du tager store billeder.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Microsoft Surface Duo
God lyd

Hvor hører du normalt musik? For mange er smartphonen den dominerende afspiller – ikke kun til musik, men også til tv og film. Lydkvaliteten er uovertruffen og samtidig har HTC inkluderet Google Music med Desire 650 – så du har adgang til op til 50.000 sange hvor og når som helst.

Med Qualcomms Snapdragon 400-processor med fire kerner vil det ikke være noget problem for dig at køre flere applikationer samtidig. Internt er der 16 gigabyte lagerplads til rådighed. Lagringspladsen kan udvides med op til to terabyte ved brug af microSD-kort – en smart og omkostningseffektiv løsning til alle, der har behov for ekstra plads.

HTC Desire 650 vil være tilgængelig i mørkeblå version på det danske marked fra starten af februar. Den vejledende pris bliver 1.490 kroner.


TAGS
billigmobil
Desire
HTC
HTC Sense
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S