Home » Printer » HP DeskJet 3730 [TEST]: HP’s miniput alt i en-printer går efter mobilen
HP DeskJet 3730 [TEST]: HP’s miniput alt i en-printer går efter mobilen

HP DeskJet 3730 [TEST]: HP’s miniput alt i en-printer går efter mobilen

Share

HP DeskJet 3730 skulle være verdens mindste alt i en-printer til hjemmet. Det er der nok ingen grund til at tvivle på, kompakt er den i hvert fald. Den er også ret alsidig og fokuserer på fotos

Denne lille alt i en-printer fra HP kan størrelsen til trods printe, scanne og kopiere som enhver enhed af sin slags. Fra naturens side er den naturligt nok ikke tiltænkt behovet for de  store printmængder.

Selv om der er tale om en fuldgyldig A4-printer, så rettes blikket mere eller mindre stift fra HP’s side mod vores smartphones og i den sammenhæng tillige mod de sociale medier.

Til det beskedne forbrug

HP DeskJet 3730 er beregnet til et månedligt printbehov på mellem 50 til 200 print per måned. Det er ikke voldsomt, men på den anden side kapacitetsmæssigt sikkert nok til de fleste af os.

Inkjet-printeren er udstyret med to blækpatroner, en sort og en farvepatron. Til prisen og på den beskedne plads kan man heller ikke forvente flerpatronløsninger.

Potentielt er det dog med til at introducere et øget spild, specielt hvis man særligt anvender den til fotoprint.

Man risikerer at løbe tør for en af de tre farver i farvepatronen før de andre, hvis man printer mange motiver, hvor en farve er dominerende.

Til det lejlighedsvise foto

DeskJet 3730 fylder tæt på ingen ting, når den ikke er i drift, og 403 mm x 177 mm er bordmålene. Når den er i brug lægger udskriftsbakken og papirføderen selvfølgelig lidt til dybden.

Se også:  Vind en lynhurtig gaming-mus med trådløs opladning

Printeren er hurtigt sat op og taget i brug, her kan man vælge mellem USB-kabel til en computer eller at benytte den indbyggede Wi-Fi 802.11n-forbindelse.

Wi-Fi Direct understøttes også, så man kan forbinde sig trådløst til printeren. Apple AirPrint og HP ePrint er to blandt flere teknologier, der understøttes.

En af de ting, som hinter til, hvorledes HP regner med at printeren kan bruges, er appen HP Social Media Snapshots. Henter man den til sin IOS- eller Android-enhed, kan man fra samme sted hente fotos fra ens sociale medier blot ved et klik.

Tanken med denne app er så at sige, at man bringer de sociale medier tilbage ud i den virkelige verden. Når fotoet er valgt, kan man vælge mellem en lang række skabeloner, og der kan tilføjes en kort tekst for at minde om, hvad det er, man ser.

Man kan nemlig til formålet købe det specielle HP Social Media Snapshot papir, hvor bagsiden er beklædt med lim. Hiver man dækpapiret af, kan man klistre disse fotos, hvor man måtte have lyst til at gemme dem.

HP DeskJet 3730 er, når man taler om kvaliteten af fotoprint, forståeligt nok ikke på højde med fotoprintere, der koster en del mere. Men kvaliteten på decideret fotopapir er nu mere end acceptabel, så længe fotoet i sig selv holder en høj kvalitet.

Se også:  Nu skal bærbare have skærmformatet 3:2 - 16:9 er måske på retur
Til lidt af hvert

HP DeskJet 7330 har et lille display, samt knapper til betjening af print og kopijobs samt enkelte andre operationer. Den er let at betjene, arkføderen kan rumme op til 60 ark, mens udbakken kan rumme op til 25 ark.

Printeren kan printe på begge sider af et stykke papir, det er dog en manuel proces. Der kan dog ikke printes til kant. Printeren kan håndtere A4-papir op til 90 g/m2, konvolutter det samme, mens HP fotopapir kan være op til 300 g/m2.

Printhastigheden er ret moderat. Den angivne printhastighed er ifølge ISO/IEC 24734-standarden. Hvis man skal printe A4-sider, hvor det meste er fyldt med tekst eller grafik, når man ikke de 8/5,5 sider i minuttet, som er angivet.

Det vil sige, printeren kan godt printe en del hurtigere i kladde-tilstand, hvis det er en situation, hvor den bedste kvalitet ikke er nødvendig.

Printeren har en stille-tilstand, hvor den er lidt mere tyst, men så tager den hel del længere tid om printningen. Scanneren befinder sig i ‘midtersprodsen’, hvor kontrolpanelet befinder sig. Hvis man er lidt omhyggelig med isætning af papir, kan resultatet blive ret godt.


  • Udskriftskvalitet
  • Udskriftshastighed
  • Brugervenlighed
  • Features
  • Pris
4

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»DeskJet 3730 er en lille alt i en-printer til det minimale printbehov. Mobilprint synes at være en af printerens hovedformål. Til prisen er printkvaliteten fin, hastigheden er ikke overvældende. Man skal heller ikke regne med at printøkonomien er blandt de bedste.«

Nøgletal:
Pris: 599 kr.
Printformat: A4, A6, B5, DL-konvolut
Printteknologi: Inkjet
Printopløsning: Farver: 4800×1200 dpi, Sort: 1200×1200 dpi
Printhastighed: Sort: 8 sider/min, Farver: 5,5 sider/min
Scanningsopløsning: Op til 600 dpi
Tilslutninger: USB 2.0, Wi-Fi 802.11n, Apple AirPrint, HP ePrint, SD-kort-læser

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
deskjet
fotoprinter
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S