• Home »
  • Printer »
  • HP DeskJet 3730 [TEST]: HP’s miniput alt i en-printer går efter mobilen
HP DeskJet 3730 [TEST]: HP’s miniput alt i en-printer går efter mobilen

HP DeskJet 3730 [TEST]: HP’s miniput alt i en-printer går efter mobilen

Share

HP DeskJet 3730 skulle være verdens mindste alt i en-printer til hjemmet. Det er der nok ingen grund til at tvivle på, kompakt er den i hvert fald. Den er også ret alsidig og fokuserer på fotos

Denne lille alt i en-printer fra HP kan størrelsen til trods printe, scanne og kopiere som enhver enhed af sin slags. Fra naturens side er den naturligt nok ikke tiltænkt behovet for de  store printmængder.

Selv om der er tale om en fuldgyldig A4-printer, så rettes blikket mere eller mindre stift fra HP’s side mod vores smartphones og i den sammenhæng tillige mod de sociale medier.

Til det beskedne forbrug

HP DeskJet 3730 er beregnet til et månedligt printbehov på mellem 50 til 200 print per måned. Det er ikke voldsomt, men på den anden side kapacitetsmæssigt sikkert nok til de fleste af os.

Se også:  Bærbar monster-maskine fra HP

Inkjet-printeren er udstyret med to blækpatroner, en sort og en farvepatron. Til prisen og på den beskedne plads kan man heller ikke forvente flerpatronløsninger.

Potentielt er det dog med til at introducere et øget spild, specielt hvis man særligt anvender den til fotoprint.

Man risikerer at løbe tør for en af de tre farver i farvepatronen før de andre, hvis man printer mange motiver, hvor en farve er dominerende.

Til det lejlighedsvise foto

DeskJet 3730 fylder tæt på ingen ting, når den ikke er i drift, og 403 mm x 177 mm er bordmålene. Når den er i brug lægger udskriftsbakken og papirføderen selvfølgelig lidt til dybden.

Se også:  Lommeprinter til mobilbilleder
Del denne