Home » Andet » HP med bred vifte af nyheder
HP med bred vifte af nyheder

HP med bred vifte af nyheder

Share

Det er især bærbare og printere, HP har på hylderne her til vinter.

Høj ydeevne og lang batterilevetid er det, vi forbrugere ønsker os af en bærbar. Og det er kodeordet i HP’s nye line up af bærbare computere. Om det så er en lille netbook eller en high-end-model.

Af de mere interessante er HP ProBook 5310m, der er en tynd og let bærbar til forretningsfolk. Men os andre, der ønsker os en lækker bærbar på 1,7 kilo og en tykkelse på blot 23 mm, kan vel også være med – ikke mindst fordi prisen ligger på lige under 5.000 kroner.

[pt id=’2004974′ size=’large’ link=’file’]

 

Den er pakket ind i et hus i magnesium, som jo både er stærkt og let, og det skulle kunne modstå ridser. Tastaturet skulle kunne holde til meget slitage, så der kan skrives længe uden synlige tegn på brug.

Se også:  Glansfulde print i stort format

Men også mindre typer, Pavilion dm1 og dm3, så interessante ud. Her er tale om små bærbare med en vægt på blot 1,5 kilo og 13,3” LED-skærm. Der er valgfri Nvidia eller ATI grafikkort og desuden WiFi, Bluetooth og tilvalg af WWAN.

Dm1 modellen kan fås med 11,6” skærm og kan leveres med et batteri, der kan klare op til 9 timer. Priserne er henholdsvis 4.500 kroner for dm3 og 500 kroner mindre for dm1.

Hertil kommer en ny Compaq Mini 311, der har 11,6” widescreen. En ultra lille bærbar til spilleren – den fås for 3.300 kroner. Sidst, men ikke mindst har HP en ny netbook i format af Mini 110. Men den kan du læse om i testen andet steds i dette blad!

[pt id=’2004969′ size=’large’ link=’file’]

 

HP er også stærk på printfronten, og nyheden i det nye line up er, at det skal være let at bruge alle funktioner, og derfor har man indført trykfølsomme skærme og en grafisk brugerflade, som er meget intuitiv at bruge.

Desuden er en af nyhederne, at du kan bruge iPhone eller iPod Touch til at udskrive billeder. Det kan du gøre trådløst ved hjælp af HP’s iPrint Photo applikation, som du kan hente gratis på Apple Store.

Den nye linje af printer går fra den lille C4680 til 649 kroner til PH Photosmart Premium til 1.500 kroner. Den mindste er en alsidig printer med touchfarveskærm på 3,7 cm. De større modeller har wireless teknologi, og den største har en touchskærm på hele 8,9 cm. Her er også mulighed for at bruge Ethernet og dupleksfunktion.

Mellemmodellen hedder HP Photosmart Plus, som er en alt-i-en printer ligesom de øvrige i den nye serie. Den har en 6,1 cm stor skærm og desuden en blæktype, som bliver hurtig tør. Det sidste gælder for alle modeller.

[pt id=’2004972′ size=’large’ link=’file’]

 

De nye printere er Energy Start certificeret, hvilket betyder en reduktion på 25 % af energiforbruget i forhold til tidligere modeller.

De trådløse modeller har fået et ekstra let brugerinterface og skulle være klar til brug nærmest med tryk på én knap. En løsning som flere og flere producenter kommer med. Budskabet er, at det skal være let at bruge printeren trådløst – også når den installeres første gang.


TAGS
bærbar pc
computer
Hewlett Packard
HP
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S