Home » Bærbar computer » HP ZBook X2 [TEST]: Specialiseret værktøj
HP ZBook X2 [TEST]: Specialiseret værktøj

HP ZBook X2 [TEST]: Specialiseret værktøj

Share

En tablet-pc med aftageligt tastatur til kreative folk, der elsker alsidighed

Lad os få en ting på det rene: HP ZBook X2 får ikke point for prisbillighed. Ingen af testens maskiner er billige, men en X2 koster cirka 1,5 gange mere end de to andre. Og den passer ikke rigtig ind i den samme mainstream-position som de to andre enheder, vi her har set på. Ud fra en overfladisk betragtning kunne man måske sammenligne den med produkter som Microsofts Surface Pro, men HP’en er et stærkt værktøj til professionelle kreative mennesker.

HP markedsførte oprindelig ZBook X2 som en “adskillelig arbejdsstation”, og den betegnelse lyder troværdig. X2 er lidt ældre end Spectre x360 og XPS 13 7390, og den ser også sådan ud: en anselig, tung tablet med store knapper på skærmkanten. Den minder sært nok om de plastik-agtige tablets, man kunne få midt i nullerne, men med en langt bedre byggekvalitet.

Se også:  Microsoft Surface Pro 8 [TEST]: En schweizerkniv for Windows-brugeren
Skabt til adobes programmer

Den egenskab genfinder man i den interne hardware. X2 har en diskret gpu, Nvidia Quadro M620, der er beregnet til krævende videoarbejde, 3D-rendering og grafiske designopgaver på en letvægtsenhed. Arbejde med en enkeltstående gpu stiller dog store krav til batteriet og skærer batteritiden ned til omkring fire timer. Denne X2 har også en quad-core-processor fra Intel, 16 GB ram og et ssd på 1 TB.

De seks knapper på hver side af skærmen virker som hotkeys, der er kompatible med Adobes suite af kreativ software. De virker strålende. Hurtigt reagerende taster med fysisk feedback, som gør det muligt for brugeren at låse touchskærmen og panorere, zoome og smugkigge – plus et udvalg af andre funktioner. Når man bruger ZBook X2, står det klart, at dette er et højt specialiseret værktøj.

Se også:  Microsoft Surface Pro 8 [TEST]: En schweizerkniv for Windows-brugeren

Læs hele gruppetesten her:

2-i-1-bærbare [TEST]: Hybride laptops med grænseløse specifikationer

Denne kreative tilgang bliver forstærket af en Wacom-pen med næsten ingen latens og fremragende tryk-sensitivitet. 4K-skærmen er klar og farverig med en bred synsvinkel og en glimrende antiglare-skærm, der gør X2 anvendelig selv i skarpt oplyste miljøer.

Foruden USB-C-porte er der en HDMI-port og en finger-aftryksscanner. X2 bruger kun Wi-Fi 5, men det er ikke noget problem. ZBook X2 taber til de andre to laptops på mange områder. Men den er større end summen af de enkelte dele: Den er ekstremt effektiv og alsidig til dem, der har brug for den bedste hardware, man i øjeblikket kan få for penge.


TAGS
2-i-1'er
HP Z book
Hybrid laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S