Home » Bærbar computer » HP lancerer verdens første 2-i-1 workstation
HP lancerer verdens første 2-i-1 workstation

HP lancerer verdens første 2-i-1 workstation

Share

HP ZBook x2 gør det muligt at køre selv de tungeste programmer i en fleksibel 2-i-1-pc

HP afslører i dag verdens kraftigste 2-i-1 workstation pc, som giver digitale udviklere og animatorer frihed og fleksibilitet til at arbejde hvor og hvornår, det passer dem. Som verdens første workstation, der kan skilles ad i to dele og bruges som både selvstændig tablet, laptop og fuldblods workstation via en dock, er HP ZBook x2 bygget til at imødekomme grafikere, designere og andre kreatives stigende behov om ydelse og mobilitet til arbejde i krævende professionelle programmer.

HP arbejder hele tiden på at forny kategorien af 2-i-1 pc’er, hvilket begyndte med introduktionen af HP Spectre x2 og HP Elite x2 tidligere i år. Med lanceringen i dag bliver HP ZBook x2 det tredje led i denne strategi som den mest kraftfulde løsning til den kreative branche, der skal bane vejen for en ny generation af produktive, 2-i-1 pc’er med høj ydelse og lækkert design.

“Der findes ikke nogen enhed bedre udstyret til at hjælpe digitale kreative og designere end verdens kraftigste og første 2-i-1 workstation,” siger Lars Højbjerg Larsson, produktchef for workstations, HP Danmark. “Vores ZBook x2 er det perfekte redskab til at sætte turbo på den kreative proces med sin enestående ydeevne og brugervenlighed, der gør det muligt for kreative at gøre, det de er bedst til – at få nye, inspirerende idéer.”

Se også:  HP Sprocket 200 [TEST]: Social lommeprinter

Designet til designere, grafikere og kreative brugere af Adobe Creative CloudI dag bliver mange professionelle designere og grafikere nødt til at bruge både en MacBook og en iPad for at udføre deres arbejde. Nu kan de løse de samme opgaver udelukkende med HP ZBook x2, som kan bruges i fire forskellige tilstande både som laptop, adskilt, i docken og som tablet. For at give brugere maksimal fleksibilitet har HP også lavet enheden med den samme ydeevne, uanset om man bruger ZBook x2 via docken eller til at tegne i hånden, hvor den batteriløse pen kan benyttes til at følge brugerens mindste bevægelser.

Fuld af power

HP ZBook x2 er designet til at kunne bruges alle steder og klare de mest krævende arbejdsopgaver med op til 10 timers batteritid. Computeren har gennemgået adskillige hardwaretests for at leve op til de mest krævende standarder fra industriens førende softwareudbydere som Adobe og Autodesk. 

HP ZBook x2 leveres med op til 4.2 GHz Intel Turbo Boost, 32 GB RAM gennem to kanaler, som uden problemer kan udføre tunge opgaver som arbejde med flere lag i Photoshop, hvilket er dobbelt så meget hukommelse, som alle andre 2-i-1 pc’er på markedet.

Modellens HP Z Turbo Drive til lagring af data er op til 6 gange hurtigere end SATA SSD og op til 21 gange hurtigere end traditionelle harddiske. HP ZBook x2 kommer med op til 2 TB7 lokal PCIe-lagring og indeholder en fuld SD-kortlæser, perfekt til professionelle fotografer. 

Se også:  HP S430c [TEST]: Her får du også høj underholdningsværdi

Derudover er HP ZBook x2 også designet med Adobe brugere for øje, da HP har tilføjet 18 brugerdefinerede genvejstaster, som tilpasses til det enkelte program.

4K-skærm

HP ZBook x2 kommer med en 14”, 4K multi-touchskærm med mulighed for tilkøb af en DreamColor skærm i 10-bit med en milliard farver kalibreret til 100 procent af Adobe RGB. HP ZBook x2 har en avanceret hybride PC-skærm med anti-glare, hvilket tillader brugeren at fordybe sig i arbejde uanset belysningen. Fra skrivebordet kan den kobles til to 4K skærme ad gangen via HP ZBook Dock med Thunderbolt 3-porte.

Stor sikkerhed

Som en af verdens mest sikre og brugervenlige mobile workstations8, leveres HP ZBook x2 med sikkerhedsfunktioner som HP Sure Start Gen39, der beskytter mod BIOS-angreb, TPM 2.0 med hardware-baseret kryptering for sikring af brugeroplysninger, sikker godkendelse af brugere gennem Smart Card Reader og HP’s Client Security Suite Gen310 for at beskytte data, enheden og identiteten, der bl.a. inkluderer ansigtsgenkendelsessoftware og fingeraftryksskanner.

HP ZBook x2 pris og tilgængelighedDen mobile HP ZBook x2 workstation forventes at være tilgængelig i Europa fra december til priser fra 14.499 kr. ex. moms. 


TAGS
2-i-1-computer
HP
Hybridcomputer
workstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S