Home » Stationær computer » HP klar med klodens kraftigste workstation
HP klar med klodens kraftigste workstation

HP klar med klodens kraftigste workstation

Share

Virtual reality, 8K-redigering og maskinlæring er ingen udfordring for den nye superkraftfulde HP Z8 G4, der har ikke mindre end 56 processorkerner

Udover dens rå styrke skaber de indbyggede sikkerhedsfunktioner en af de mest beskyttede og håndterbare stationære workstations i verden.

Hvert element af den nye stationære workstation er redesignet til at levere kraft i et stilfuldt og inspirerende design. Den nye workstations bruger Thunderbolt 3 (tilvalg) og Dual 1GbE Ports (standard) til at understøtte den omfattende dataoverførsel, som nuværende og fremtidige brugere forlanger.

Den indeholder også Microsoft Windows 76 understøttelse til arbejdsgange og den har en modulopbygget front IO med USB 3.1 G2 Type C indgange.

To processorer

Maskinen understøtter begge op til to CPU’er på samme tid og et dual 10 GbE network modul. Som klodens kraftigste stationære workstation1 har HP Z8 Workstation egenskaberne til at processere massive mængder data og køre selv de mest komplekse simulationer. Brugere kan nemt køre 3D-simulationer og redigere 8K videoer så let som ingenting med 56 processor-kerner og op til tre terabyte primær hukommelse, tre gange så meget som dens forgængere. Den er godkendt til at kunne trække seriøst software som ANSYS eller After Effects5, så brugere kan løse kreative opgaver på korte tid.

Se også:  Chromebooks får en uppercut – salget er halveret

HPs nye flagskibs workstation har et helt nyt ID med en ventilationskanal, der dirigerer frisk luft til den sekundære CPU i stedet for at genbruge den varme luft fra ventilering af den første CPU.

HP Z8 Workstation forventes at være tilgængelig i Europa fra oktober til priser fra €4,500. 

Sådan ser HP Z8 G4 ud indeni.

Sådan ser HP Z8 G4 ud indeni.

Billigere modeller

HPs nye flagskibs workstation ledsages af to andre modeller i samme serie:

• HP Z6 G4 Workstation er designet til at opfylde de stigende krav fra kreative, der arbejder med visuelle effekter. Den kan understøtte de nyeste professionelle grafikker med 384 GB systemhukommelse og dual M.2 porte til HP Z Turbo Drive PCIe SSDs, så brugere kan opleve perfekt ydelse i arbejdet med visuelle effekter og arbejdsgange. HP Z6 Workstation er også fremtidssikret med et modulérbart design med muligheder for en sekundær processor og øgning af hukommelsen, der gør det hurtigt og nemt at fordoble computerkraften. 

Se også:  Samarbejde mellem Lenovo og AMD skaber nye arbejdsstationer med power

• HP Z4 G4 Workstation er den næste generation af HPs bedst sælgende workstation, og er redesignet fra top til bund. Systemet er foran sin tid med flere funktioner, og der er mulighed for flere opgraderinger end nogensinde i en HP enkelt-processor workstation. Brugere kan vælge den konfiguration, der opfylder deres systemkrav. Med den stærke Intel® Xeon® processor W familie kan brugere af CAD og simulation se hurtige applikationsskaleringer, så de kan visualisere idéer på alle tidspunkter i processen. HP Z4 Workstations har også gennemgået store designopdateringer, så det nye elegante og moderne, industrielle design har ergonomiske for- og baghåndtag, et betydeligt mindre kabinet til pladstrængte arbejdspladser og en ny støvfilterløsning til industrielle miljøer. Den muliggør et nyt niveau af IO båndbredde med dual 1GbE networking og dual M.2 indgange til HP Z Turbo Drive PCIe SSDs standard, og muligheden for nemt at opgradere front USB-indgangen til at have to USB 3.1 G2 Type C-porte. 

HP Z6 Workstation forventes at være tilgængelig i Europa fra oktober til priser fra €2,500. HP Z4 Workstation forventes at være tilgængelig i Europa fra december til priser fra €2,000.


TAGS
arbejdsstation
HP
workstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S