HP klar med klodens kraftigste workstation

HP klar med klodens kraftigste workstation

Share

Virtual reality, 8K-redigering og maskinlæring er ingen udfordring for den nye superkraftfulde HP Z8 G4, der har ikke mindre end 56 processorkerner

Udover dens rå styrke skaber de indbyggede sikkerhedsfunktioner en af de mest beskyttede og håndterbare stationære workstations i verden.

Hvert element af den nye stationære workstation er redesignet til at levere kraft i et stilfuldt og inspirerende design. Den nye workstations bruger Thunderbolt 3 (tilvalg) og Dual 1GbE Ports (standard) til at understøtte den omfattende dataoverførsel, som nuværende og fremtidige brugere forlanger.

Den indeholder også Microsoft Windows 76 understøttelse til arbejdsgange og den har en modulopbygget front IO med USB 3.1 G2 Type C indgange.

Se også:  HP Elite x2 1012 G2 [TEST]: Elitær 2-i-1’er til den tjekkede business-mand
To processorer

Maskinen understøtter begge op til to CPU’er på samme tid og et dual 10 GbE network modul. Som klodens kraftigste stationære workstation1 har HP Z8 Workstation egenskaberne til at processere massive mængder data og køre selv de mest komplekse simulationer. Brugere kan nemt køre 3D-simulationer og redigere 8K videoer så let som ingenting med 56 processor-kerner og op til tre terabyte primær hukommelse, tre gange så meget som dens forgængere. Den er godkendt til at kunne trække seriøst software som ANSYS eller After Effects5, så brugere kan løse kreative opgaver på korte tid.

Del denne