HP klar med professionelt VR-headset

HP klar med professionelt VR-headset

Share

HP Mixed Reality Headset kommer nu i en professionel udgave. Med en opløsning på 1440×1440 pixels pr. øje og op til 90Hz opdateringshastighed kan headsettet teknisk set matche HTC Vive på billedkvalitet. Brugeren kan også nyde godt af 6DoF, ingen sporing og medfølgende trådløse controllere

Windows Mixed Reality har stort potentiale. Det største problem lige nu er at de tilgængelige headset ikke helt har den kvalitet man kunne ønske. Billedkvaliteten er ikke på niveau med eksempelvis HTC Vive eller for den sags skyld Sonys PlayStation VR.

Nu ser der imidlertid ud til at der sker noget.

Billedkvalitet i bedste klasse 

HP, som i forvejen har et Windows Mixed Reality headset ude, vælger nu at opgradere dette, så billedkvaliteten kommer op på højde med de bedste løsninger. Opløsningen er 1440×1440 pixels pr. øje og opdateringshastigheden op til op til 90Hz.

Se også:  HP Z2 Mini G3 Workstation [TEST]: Potent Workstation i miniformat viser potentiale

Komforten er ligeledes forbedret. Headsettet er udstyret med dobbeltpolstret pandebånd, en let betjent justeringsknap og et display-hængsel monteret foran, så det er muligt for andre at se med. Desuden er det nemt at rengøre og har udskiftelige ansigts-puder. 

Del denne