Home » Printer » HP Sprocket [TEST]: Fotoprinter i lommeformat
HP Sprocket [TEST]: Fotoprinter i lommeformat

HP Sprocket [TEST]: Fotoprinter i lommeformat

Share

Hvis nogen lagde HP Sprocket på bordet foran dig, og du udbrød, ”næh endnu en powerbank, nydeligt design for øvrigt”, ja så ville ingen tænke, at du er helt galt afmarcheret. Men det ville du være, for Sprocket er en fotoprinter i lommeformat

Den lille fotoprinter er kun 11,6 cm lang og 172 gram tung, det kan derfor ikke overraske mange, at den er beregnet til brug sammen med smartphones og tablets, enten til Android- eller iOS-enheder. Der anvendes Zink printteknologi, kendt fra blandt andet Polaroid-kameraer, det betyder at der ikke anvendes patroner, men termisk papir til print. Betjeningen er ganske ligetil, man etablerer en forbindelse til printeren via Bluetooth og åbner for Sprocket-appen, der skal installeres på ens mobile enhed.

Se også:  HP lancerer computere med kunstig intelligens

Appen er ikke kun udgangspunkt for valg af foto, der skal printes, her får man også adgang til redigeringsmuligheder, inden der printes. Efter omstændighederne kan man tilrette ens foto på mange felter, lige fra kontrast, lysstyrke og farvemætning over tilføjelse af rammer, beskæring, tilføjelse af tekst og frihåndstegning samt tilføjelse af færdigskabte skabeloner. Sprocket benytter specielt HP Zink papir specielt udviklet til Sprocket, der er tale om selvklæbende ark på 5 cm x 7,6 mm med blank overflade.

Udskriftkvaliteten og farvegengivelsen på print, der for øvrigt er på 313 x 400 dpi, kan i øvrigt blive ret god, specielt hvis man redigerer fotos, så de gengives optimalt, print har en tendens til at hælde lidt mod den mørke side. HP Sprocket undgår at falde i den fælde, som mange termiske kameraer eksempelvis gør, nemlig at papiret er så dyrt, at ingen efter kort tid vil benytte produktet, fordi det er for dyrt i brug.

Se også:  HP har åbnet kæmpe center til 3D-print og digital produktion

Med en pris lige over 70 kroner for 20 stykker fotopapir er det for typen ret billigt at printe, husk at man heller ikke skal tænke på blæk. Sprocket lades op via det medfølgende microUSB-kabel, og printeren sparer strøm ved at slukke, hvis den ikke benyttes i nogle minutter. Sprocket er et nicheprodukt, men for dem der vil printe selfies, Facebook-billeder og kamerabilleder på farten, er det et oplagt produkt.


HP Sprocket
4.5

Sammenfatning

Pris: 1099 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på HP Sprocket Photo Printer
TAGS
HP
Lommeprinter
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S