Lommeprinter til mobilbilleder

Lommeprinter til mobilbilleder

Share

HP Sprocket er en ny fotoprinter i lommestørrelse, der trådløst kan printe små billeder og klistermærker ud på farten direkte fra din smartphone

HP Sprocket er designet i lommestørrelse for at gøre deling, udskrivning og kreativ brug af billeder sjovt igen. Med den nye printer behøver smukke billeder ikke længere kun at eksistere online, men kan nu printes ud direkte fra telefonen eller tabletten uanset, hvor du befinder dig.

HP Sprocket er bærbar og lille nok til at være i en almindelig lomme. Billederne printes ud i flotte farver i en størrelse på 5 x 7,6 cm og kan nemt deles med andre eller gøres personlige med filtre, rammer, emojis, tekst og meget andet i appen, som bruges til at udskrive fra.

Se også:  Nu kan computere beskytte sig selv mod angreb
Skræddersy billederne

App’en, som er gratis til iOS og Android, gør det let for brugere at skræddersy deres yndlingsbilleder direkte fra smartphonen eller sociale medier med farverige rammer, tekst, klistermærker, filtre og mere.

Sprocket vækker minder til live gennem flotte printede fotos på 5 x 7,6 cm, der både er pletfrie, vandafvisende og slidstærke. De udskrevne fotos kan både deles med venner og familie eller klæbes fast på ens rygsæk og væggen derhjemme ved at pille bagsiden af, hvor de kan bruges til billede collager og kreative projekter.

Del denne