Home » Bærbar computer » HP Spectre x360 16-f0035 [TEST]: Til effektivt arbejde – og fortjent pause bagefter
HP Spectre x360 16-f0035 [TEST]: Til effektivt arbejde – og fortjent pause bagefter

HP Spectre x360 16-f0035 [TEST]: Til effektivt arbejde – og fortjent pause bagefter

Share

Hvis du arbejder meget, skal du have en bærbar pc med kvalitet, men du skal også kunne slappe af efter arbejde. Begge de krav lever denne HP Spectre X360 op til

Ifølge HP er denne nye Spectre X360 den hidtil stærkeste i Spectre-serien. Så på den måde lever den op til de mest ambitiøse krav en forretningsmand, som hyppigt er på farten, kan have.

Men livet er jo ikke kun arbejde. Der skal også være tid til en fortjent pause med noget underholdning, og så bliver man glad for at kunne streame en Netflix-film i flot billedkvalitet og med god lyd.

Spectre X360 er en laptop af den konvertible type, hvor skærmen kan vippes hele vejen rundt, så computeren kan fungere ligesom en tablet. Det er næppe noget, du vil gøre tit, for det er ikke lige sådan at have den liggende i skødet, som man kan med en tablet. Dertil er den 15,6” store skærm trods alt for stor.

Se også:  Det skal du overveje: Skyen eller eget datacenter?

Læg dertil, at maskinen vejer omkring 2 kilo. Til gengæld vil du oftere vælge at stille computeren i teltposition, så den kan fungere som for eksempel tv-skærm på hotelværelset.

Forrygende skærm

Der er god grund til at nyde skærmen. Opløsningen er 3840 x 2400 pixel, og det giver en enestående detaljering. Det fine er, at farvedybden er bevaret. Ofte giver meget små billedpunkter en mindre god farvegengivelse, da det er vanskeligt at skabe god dybde.

Men her formår HP at holde den høje standard. Selv med film eller andet materiale i en opløsning, der er lavere end skærmens, formår panelet at danne et billede, der fremstår ægte – og hvor du ikke oplever ulemperne ved, at hvert billedpunkt er sammensat af flere mindre pixel. Godt gået.

Den trykfølsomme del fungerer, som den skal, og reagerer hurtigt. Det lidt matte skær, nogle trykfølsomme skærme har, noterer vi heller ikke.

Der er i vores optik kun få minuspunkter ved Spectre X360, når prisen på rimelige 10.400 kroner ekskl. moms tages med i ligningen. Den er ikke så lækkert bygget, og syner noget anonym. Overfladen er fin, men ikke prangede.

Se også:  Nu får fans unik mulighed for at blive trænet af Astralis

Til gengæld er maskinen særdeles kvik med en Core i7-processor, solidt grafikkort og hele 32 GB hukommelse. Det fulde tastatur fungerer fremragende, og lyden i stereo varetages af B&O. Lyden gengives på begge sider af tastaturet. Det kan lade sig gøre pladsmæssigt på grund af den store skærm.

Stor trackpad

Det giver alt i alt en solid arbejdscomputer, hvor der også er gjort plads til en meget stor trackpad. Computerens størrelse er både dens fordel og akilleshæl. Spectre X360 er perfekt på kontoret, og når du skal rundt til interne møder.

Rejser du meget, vil du selvfølgelig elske evnerne til at underholde. Men du kan med fordel købe en skuldertaske eller rygsæk til at transportere den i. Alt i alt dog en anbefaling herfra.


TAGS
aod pro
arbejds-pc
HP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S