HP sætter turbo på 3D-print

HP sætter turbo på 3D-print

Share

Danfoss bliver en af Danmarks første virksomheder til at benytte sig af HPs kommercielle 3D-printløsning på Danfoss’ nye 3D-print center i Nordborg. Samtidig annoncerer HP aftaler med en række andre store europæiske produktionsvirksomheder og to danske forhandlere, der for alvor skal sætte skub i udbredelsen af 3D-print i Danmark og udlandet

Brugen af 3D-print er i kraftig vækst inden for fremstillingsindustrien, og i dag annoncerer HP flere nyheder om 3D-print på det europæiske marked, der bl.a. inkluderer et nyt samarbejde med Danfoss i Danmark. HP skal levere HP Jet Fusion 3D, som er verdens første kommercielle, produktionsklare 3D-printløsning, til Danfoss’ nye center for 3D-print teknologi. Centeret åbnede i august i Nordborg, hvor 3D-printløsningen først skal indgå i udviklingen af prototyper, inden den senere er planlagt til at blive inkluderet i den faktiske produktion af komponenter, som en vigtig del af Danfoss digitale transformation.

Se også:  Vind årets bedste lommeprinter

Med den nye aftale bliver Danfoss en del af en voksende gruppe af verdens førende produktionsvirksomheder som BMW Group, Nike og Jaguar-Land Rover, der også benytter sig af HPs 3D-print løsninger til at omstille sig til den 4. industrielle revolution. Brugen af 3D-print giver fremstillingsvirksomhederne mange fordele som hurtig udvikling af nye produkter og mere effektiv og miljøvenlig produktion, hvilket øger virksomhedernes mulighed for at konkurrere mere effektivt i fremtidens digitale økonomi.

Nye partnere

“Vi er glade for den tilbagemelding, som vi har fået over hele Europa på vores Multi Jet Fusion 3D-løsninger. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med vores kunder i takt med, at de udforsker anvendelsesmulighederne for 3D-print og flytter grænserne for, hvad der er muligt sammenlignet med traditionel produktion,” siger Emilio Juarez, Head of EMEA 3D Printing Sales, HP Inc. “Udover at vores antal af partnere og kunder er vokset hastigt, har mange af vores nuværende kunder også valgt at købe flere HP Jet Fusion enheder for at opnå en 3D-produktion i fuld skala.”

Se også:  HP Omen Cdoo4no [TEST]: Solid ydelse til prisen

HP annoncerer også en udvidelse af deres forhandlernetværk med 15 nye distributionspartnere, som skal øge adgangen til rådgivning om HP Jet Fusion 3D i Danmark og resten af Europa. I dag har HP flere end 30 certificerede partnere på europæisk plan. Herhjemme er det DaVinci Development og PLM Group, der forhandler HP Jet Fusion 3D, og gennem deres ekspertviden skal hjælpe virksomheder med at udforske potentialet i 3D-print.

HP Jet Fusion 3D blev første gang præsenteret i 2016 som verdens første produktionsklare 3D-printløsning til kommerciel brug. Den kan printe op til 10 gange hurtigere og halvere produktionsomkostningerne i forhold til eksisterende 3D-printsystemer.

Del denne