Home » Bærbar computer » HP Pavilion X360 15 [TEST]: Maskine i det store format
HP Pavilion X360 15 [TEST]: Maskine i det store format

HP Pavilion X360 15 [TEST]: Maskine i det store format

Share

Du får måske ikke den mest handy hybrid på markedet, men denne HP leverer meget pc for pengene. Supergodt køb!

Normalt forbinder man en hybridcomputer med en skærmstørrelse på maksimalt 14”, så den nemt kan omformes til tablet. Denne HP Pavilion har en skærm på hele 15,6” samt et tastatur, hvor der også er plads til numeriske taster. Det er voldsomt, men også lidt imponerende, og efter noget tids brug må vi indrømme, at HP har en pointe.

For selvom maskinen er stor, så er den ret brugbar. Du får en kæmpe computer med stor skærm, der står ret godt. Designet ligner langt fra en maskine til små 5000 kroner – Pavilion X360 15 kunne sagtens koste mere, sammenlignet med mange pristilsvarende computere.

Brugt som almindelig computer i hverdagen er den ret god. Skærmen er en fornøjelse, når der skal arbejdes med større opgaver i for eksempel Excel, og her er det numeriske tastatur en kæmpe fordel. Tasterne er fuld størrelse, men ligger meget tæt op ad hinanden. I praksis er tastaturet dog godt og stabilt at skrive på. Det er ikke på højde med det fremragende tastatur hos Lenovo, men du bliver hurtigt dus med det, og du kan let skrive hurtigt uden at ramme forkert.

Se også:  HP klar med et væld af nye Windows 11-produkter

Brugt som tablet er den 15,6” store skærm en blandet oplevelse. Ligger du i sengen eller sidder i sofaen fungerer den rigtig fint til underholdning. Til en gang hyggefilm er den brede skærm formidabel – og oplevelsen understøttes af de ret voluminøse højttalere, der er placeret over tastaturet. Men som normal tablet, hvor du sidder og surfer på nettet, er skærmdelen lidt for voldsom.

Præcis og fyldig klang

Bag højttalerne står som altid hos HP de danske lydsnedkere fra B&O, og det sikrer her en præcis og ret fyldig klang. Du behøver ikke at tilslutte ekstra-højttalere. Gør du det alligevel, vil du opdage, at også lydudgangene leverer gengivelse i høj kvalitet.

Se også:  HP Envy 15 [TEST]: Luksusmaskine med et vægtproblem

Du kan også sagtens nappe et spil på HP’en, men det skal ikke være for maskintungt. Computeren er udstyret med en billigere og mindre kraftig processor end for eksempel testens Lenovo, og vores kontrolmålinger – og testen i almindelighed – afslører, at elektronikken ikke er voldsomt kraftig. Det er ikke en maskine, du kan finde på at bruge til heftig billedbehandling eller 3D. Men da den er bestykket med 8 GB hukommelse og en fin ssd-disk, kan den mere, end den ser ud til på papiret.

Du kan snildt arbejde med mange programmer åbne på samme tid, så længe der er tale om almindelige programmer som eksempelvis Word. Du kan også se en film i et vindue, mens du arbejder på andre opgaver i et andet vindue.

Computeren er hverken en fiks eller hurtig lille sag, men de store dimensioner, den fine anvendelighed og en rigtig fornuftig pris gør Pavilion X360 15 til testens bedste køb.


HP Pavilion X360 15
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3.5

Summary

Testholdet mener:

HP Pavilion X360 15 er testens bedste køb, fordi skærmen er en fornøjelse, tastaturet er ret godt, der er pænt med brugerhukommelse, og du får en fin ssd med i den fornuftige pris.

Teknisk set:

Producent: HP
Navn: Pavilion x360 15-cr0799no
Processor:  Intel Premium Gold 4415U
Ram: 8 GB
Harddisk:  256 GB ssd
Skærm: 15,6”
Opløsning:  1920 x 1080 px
Grafik: Intel HD Graphics
Styresystem:  Windows 10 Home
Dimensioner: 35,8 x 24,3 x 1,9 cm
Vægt med batteri: 1,98 kg
Pris: 4999 kr.
PC Mark*: 3612

TAGS
2-i-1'er
HP
hybrid bærbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S