Home » Bærbar computer » HP Pavilion dv6-6b38eo
HP Pavilion dv6-6b38eo

HP Pavilion dv6-6b38eo

Share

HP Pavilion dv6-6b38eo gør i hvert fald en ting godt – den udstråler elegance

Den følger dog ikke trenden og er supertynd. Aluminiumschassiset indgyder respekt. Dog var den ikke fuldstændig vridningsstabil. Der er trods alt tale om en velbygget bærbar, der oven i købet er en smule billigere end konkurrenten fra Dell.

Cpu’en er en tokernet Intel Core i5-2430M på 2,40GHz, 6GB ddr3-ram, og grafikkortet er et Radeon HD6490M. Grafikkortet vis-te sig ikke helt at have helt så mange kræfter som de GeForce-kort, de andre deltagere anvendte. Det er med andre ord ikke ubetinget en bærbar for spilglade brugere.

Det er selvfølgelig stadig bedre end grafikken, der er integreret i cpu’en. Dv6-6b38eo klarer sig godt i den samlede PCMark Vantage-test, men også i flere af deltestene, hvor den scorer rigtig godt. Harddisken er her ikke den langsomste, dog ikke så hurtig som hos Dell. Det bevirker også, at boottiden er på 53,7 sekunder.

Se også:  Udskift alt i ny modulær luksus-laptop

Gennem de forskellige Photoshop-operationer ligger den lidt hurtigere end Dell XPS over hele linjen. Til gengæld var batterilevetiden i ’Læs’-testen klart bedre end hos Dell. Skærmen er meget lysstærk og med flot billede, men den er meget sårbar over for lysindfald.

En ting, der kan være irriterende under fuld belastning, er blæserstøjen, der tydeligt høres i venstre side af den bærbare. De fysiske kvaliteter er glimrende, tastaturet er rigtig god med god fast respons. Touchpad’en er god, dog ikke enestående. Der er smarte ting som start af internet via knap, beats audio, der sikrer rigtig vellyd, og led-indikatorer i tasterne for at for vise, om trådløst internet og lyden er slået til eller fra.

Se også:  Acer klar med en kæmpe Chromebook til billige penge


Pavilion dv6-6b38eo
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Man får en del for pengene: godt tastatur, god processorydelse og godt med features, der øger mulighederne. Batterilevetiden er fornuftig. Til gengæld er grafikken ikke så stærk, og den kan støje.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
HP
Laptop
Pavillion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S