HP Omen Cdoo4no [TEST]: Solid ydelse til prisen

HP Omen Cdoo4no [TEST]: Solid ydelse til prisen

Share

Sammensætning af solide komponenter giver flot ydelse til god pris

Denne HP er et fremragende eksempel på, at selvom du vælger det næstbedste, kan resultatet blive godt. Ydelsen er god, og prisen er attraktiv.

Det sorte chassis, delvist i kulstof og flankeret af røde logoer og stafferinger, giver indtryk af en lækker og dyr maskine. Anvendelsen af lette materialer betyder måske, at maskinen er mindre stærk, hvis du skulle tabe den, men den er ret vridningsstabil – og det er en vigtig detalje ved så stor en maskine, som man jo ofte vil bære i en hånd yderst på chassiset og med skærmen åben.

Chassisets materialer er med til at holde vægten nede på rimelige 3,78 kilo og sikre en tykkelse på ret rimelige 3,3 centimeter. Det er ok ved en bærbar med en 17,3”-skærm.

Se også:  Vind årets bedste lommeprinter
Fornuftig lagerløsning

Kigger vi ind under chassiset, noterer vi en yderst fornuftigt sammensat gamingcomputer. For selvom HP Omen Cdoo4no ligger noget bagefter de forrygende pc’er fra Acer og Asus, så kryber den alligevel op på en solid tredjeplads i vores målinger.

Årsagen er først og fremmest en Intel Core i7-processor, som er et enkelt modelniveau under processoren hos de to konkurrenter. Det samme gælder grafikkortet, der lige er et nummer mindre hurtigt end de to kvikkeste i testen. Men det fører også en salgspris, der ligger mærkbart lavere.

Harddisken er en fornuftsløsning med en 256 GB ssd til programmer og system samt en 1 TB traditionel disk som lager. Hybrid-ideen holder stadig, ikke mindst når der er plads til det som i en gaming-pc.

Se også:  Gaming-bærbare [STORTEST]: Når kun det vildeste er vildt nok

HP Omen Cdoo4no kører uden besvær og nogen form for ”hikken” i de fleste spil. Det er kun, når du kaster dig ud i de meget krævende spil eller hidsige baner, samt når du slår mange detaljer til, at billedfrekvensen daler, og du kan mærke, hvorfor testens Acer og Asus koster noget mere.

Det er til at leve med for langt de fleste af os. Men er du en hardcore-gamer, der gerne vil have det ypperste og samtidig være klar til endnu vildere fremtidige spil, er denne HP ikke noget for dig.

Del denne