Home » Printer » HP OfficeJet Pro 8022e [TEST]: Brugervenlig printer til den lille virksomhed
HP OfficeJet Pro 8022e [TEST]: Brugervenlig printer til den lille virksomhed

HP OfficeJet Pro 8022e [TEST]: Brugervenlig printer til den lille virksomhed

Share

Det er især brugerinterfacet, der imponerer. HP-printeren retter sig mod små virksomheder eller kan fungere som ekstraprinter på større kontorer

Alle de store printerproducenter har i øjeblikket fokus på blækprintere til små virksomheder, der ikke vil vælge en farvelaserprinter, fordi den er for drifttung økonomisk set. I nummer 9 testede vi et stærkt b-t-b-
bud fra Canon, Maxify G7050. Nu har HP lanceret OfficeJet Pro 8022e, som har stort set samme footprint som Canon-printeren, men er lidt lavere.

Modsat Canons Maxify benytter OfficeJet Pro 8022e almindelige printpatroner (hvor Canon har store tanke, der påfyldes). Prisen for HP-printeren er 1200 kroner, hvilket er små 800 kroner mindre i forhold til Canon-konkurrenten.

Se også:  Canon Pixma G3560 [TEST]: En kreativ blæksprutte
Hurtigt op at køre

Det umiddelbare indtryk af OfficeJet Pro 8022e er, at vi har at gøre med en yderst velfungerende printer, som hurtigt er oppe at køre første gang og har et ekstremt velfungerende interface, når der for eksempel printes direkte fra smartphone. På det punkt er den bedre end Canons Maxify-printer.

Isætningen af de traditionelle patroner er en smule bøvlet og virker ærlig talt lidt gammeldags sammenlignet med Canons tank-system. Patronerne er ikke specielt store; dog kan du købe en sort patron i XL-størrelse, der skulle holde op til 1500 siders print.

Hastighedsmæssigt er HP’en i den lidt tunge ende. Første side i standardkvalitet tager 14 sekunder, mens 10 sider tager næsten 45 sekunder. Det er ikke imponerende. Farveprint med diagrammer og grafer tager noget længere tid, men ikke voldsomt længe.

Se også:  HP Z27u G3 [TEST]: Strømlinet kontorskærm med finesser

Printeren er til gengæld forholdsvis lydløs, og kvaliteten af både sort/hvide og farveudskrifter (for eksempel grafer) er meget skarpe og blandt de bedste i prisklassen. Det er dog minimale forskelle, der skiller de bedste i klassen på dette punkt. Farveprint på fotopapir er ikke HP’s kop te og da heller ikke det, den er konstrueret til. Den har dog mere naturlige farver end konkurrenten fra Canon på dette punkt.

TAGS
Erhverv printer
HP
OfficeJet
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S