Home » AOD Pro » CES: HP retter blikket skarpere mod den hybride arbejdsplads
CES: HP retter blikket skarpere mod den hybride arbejdsplads

CES: HP retter blikket skarpere mod den hybride arbejdsplads

Share

På årets store elektronikmesse i Las Vegas, CES, har HP lige lanceret en række nye produkter rettet mod de nye måder vi kommer til at arbejde på fremover

HP til at rette skytset mere præcist ind mod fremtidens hybride måder at arbejde på. Leverandøren har netop lanceret en række nye produkter og løsninger i forbindelse med den aktuelle CES-messe i Las Vegas i USA.

HP har blandt andet udvidet Presence-suiten for at gøre videokonferenceoplevelser bedre. Den nye tilføjelse er et Appearance Filter, som HP lover, forbedrer skærmbilledet for alle, der deltager i en videokonference. Dertil kommer en ny app, myHP, der er en slags kontrolbord, som gør det muligt at styre og tilpasse pc-oplevelsen under konferencen.

Ny bærbar med hestekræfter

HP har også sendt en ny bærbar pc på gaden, HP Elite Dragonfly G3 (billedet), der som forgængeren er rettet mod de kræsne brugere, som har brug for mange ”hestekræfter” på farten. Laptoppen vejer under 1 kilo og har en 12. generations Intel-processor.

Se også:  HP Officejet Pro 8022e [TEST]: Prisvenlig printer til kontoret

Skærmen er også blev større, og nu har den et 13,5” clamshell-design. Lyden kommer fra B&O – som sædvanlig – og HP oplyser, at pc’en har intelligent opladning, der lærer, hvordan computeren bruges, for dermed at optimere størmforbruget.

Samtidig har den bærbare pc sikkerhedsløsningen HP Wolf Security indbygget, hvilket ifølge HP gør den bærbare pc oplagt til alle, som har behov for at arbejde væk fra kontoret.

Nye konferenceskærme

Der sker også nyt på kontoret. Til mødelokalet har HP udviklet en række nye konferenceskærme: E24m, E27m og E34m. De er alle Zoom-certificerede, har alle et 5 MP justerbart webkamera indbygget og – lover HP – forbedrede lyssensorer.

Se også:  HPs 950 4K [miniTEST]: Endelig et webkamera der ser godt ud

I erkendelse af, at vi alle kigger mere og mere på skærme, er de nye konferenceskærme udstyret med teknologien HP Eye Ease, der mindsker mængden af det skadelige blå lys.

Til medarbejdere, som deltager i videokonferencer hjemmefra, har HP også et par nye produkter klar, nemlig to webcam-skærme, M24 og M27.

De har ligeledes et 5 MP-kamera og er begge udstyret med højttalere og støjreducerende mikrofoner.

De fleste af produkterne kommer på markedet i løbet af første kvartal 2022, men priserne kendes endnu ikke.


TAGS
Bærbar
Bærbar computer
bærbar pc
HP
hybrid arbejdsplads

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S