Home » Gaming & Konsoller » HP Mixed Reality Headset [TEST]: Træd helt ind i Windows
HP Mixed Reality Headset [TEST]: Træd helt ind i Windows

HP Mixed Reality Headset [TEST]: Træd helt ind i Windows

Share

Windows Mixed Reality lader dig bogstaveligt talt træde ind i Microsofts styresystem, så du kan interagere med alt fra Office-dokumenter til spil og video i en virtual verden. Vi testede HP’s bud på et Mixed Reality-headset 

Mixed Reality er en åben platform fra Microsoft. Alle producenter kan i princippet skabe deres eget headset til den, ligesom alle udviklere kan skabe indhold til den.

En slags VR-udgave af Windows er vel, hvad platformen bedst kan betegnes som. Ved at bevæge sig rundt i et hus får man adgang til mange af de velkendte funktioner fra styresystemet blot i VR-form.

Systemet fungerer helt udmærket, og der er allerede ved at være et anstændigt udvalg af apps i forskellige genrer. Der er også adgang til SteamVR, så du kan spille en række af de glimrende VR-spil, der gemmer sig her.

Se også:  Guide: Kør Steam på din Raspberry Pi

Vi testede HP’s bud på et Mixed Reality-headset.

Høje krav til din hardware

Det adskiller sig ikke væsentligt fra Lenovos headset, som vi også har haft fingrene i, og vi forestiller os, at det samme ville gælde, hvis vi sammenlignede med Asus’ eller Dells’ headsets til Windows Mixed Reality. De er alle baserede på nogenlunde samme specs og konstrueret efter nogenlunde samme formel, dog med hver deres look.

Kravene til hardware er høje. En processor og et grafikkort af den bedre kaliber er nødvendig for overhovedet at få lov at bruge headsettet. Kan computeren leve op til dette, er du dog nemt i gang. Da systemet er Windows-baseret er det blot at plugge headsettet i Windows-computeren, så starter processen automatisk.

Se også:  HP ZBook 17 G5 [TEST]: En bærbar med kræfter som en stationær

Der skal downloades og installeres en del, men det sker af sig selv, og du føres let og sikkert gennem kalibreringen.

Nemt at komme igang

Den store fordel ved headsettet er, at kameraer ikke er nødvendige for, at dine bevægelser kan registreres. Der sidder sensorer i headsettet, som klarer den sag.

Det betyder, at det er meget nemmere at komme igang, end det er med HTC Vive. Billedkvalieteten er dog ikke på højde med HTC’s headset, og derfor bliver oplevelsen heller ikke så god. HP har dog allerede meldt sig på banen med et nyt professionelt Mixed Reality headsets med bedre billedkvalitet. Vi glæder os til at se om det kan matche Vive: HP klar med professionelt VR-headset


HP Mixed Reality Headset
  • Features
  • Ydelse
  • Billedkvalitet
  • Brugervenlighed
  • Design
  • Pris
3.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Billedkvaliteten kunne være bedre, men opsætningen er nem, og man føler sig hurtigt hjemme i det Windows-baserede Mixed Reality, som med stor sandsynlighed kan blive den dominerende platform indenfor VR.«

Produkt: Windows Mixed Reality Headset
Producent: HP
Pris: 3799 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
HP
virtual reality

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S