Home » Mobiltelefon » HP Elite x3 [TEST]: HP leverer multiværktøj til de mobile arbejdere
HP Elite x3 [TEST]: HP leverer multiværktøj til de mobile arbejdere

HP Elite x3 [TEST]: HP leverer multiværktøj til de mobile arbejdere

Share

HP Elite x3 ligner en smartphone, den fungerer også som en. Den er dog tiltænkt at skulle være et personligt værktøj, der samler dit arbejdsliv i én enhed. Men tanken stopper ikke her

Det vil ikke være alle, der i kraft af deres arbejdsopgaver vil kunne drage nytte af en HP Elite x3, det har så heller ikke været meningen fra HP’s side.

HP Elite x3 er en Windows 10 Mobile enhed, der er beregnet til ham eller hende, der i løbet af en arbejdsuge kommer vidt omkring, og som ikke har en fast tilknyttet arbejdsstation hvorfra alt foregår.

Det kan være alt fra folk beskæftiget med marketing, account managers, montører, servicefag i almindelighed, og andre der har brug for hele tiden at være online, mens de er på farten.

Se også:  HP Elitebook Dragonfly G2 [TEST]: En letvægter af fineste kvalitet

Samtidig skal vedkommende kunne få adgang til, og til enhver tid kunne benytte den software, som vedkommende har brug for, for at kunne udføre sit arbejde.

HP Elite x3 er i princippet en 3 i 1-enhed, der skiftevis kan benyttes som smartphone eller tablet, som bærbar, samt som stationær pc.

En enhed, flere scenarier

HP Elite x3 er som sagt i bund og grund en smartphone med en Qualcomm Snapdragon 820-processor og Windows 10 Mobile.

Takket være Windows 10 og Continuum, så kan du nu tilslutte en Windows 10 Mobile smartphone som Elite x3 til din computerskærm og fortsætte med at benytte den som stationær pc i stedet.

Se også:  Sony Xperia 1 III [TEST]: På flere måder den vildeste mobil lige nu

Det kan gøres via en understøttet trådløs adapter, eller via den meget solide HP Desk Dock, hvor det samtidigt er muligt at tilslutte mus og tastatur.

Til de situationer, hvor der er behov for en bærbar og ikke en stationær, tilslutter man sin Elite x3 til HP’s Lap Dock. Igen kan det gøres trådløst, eller man kan tilslutte den via et USB Type-C- kabel.

HP Lap Dock

HP Lap Dock forvandler Elite x3 til en bærbar computer, hvor du kan arbejde via HP Workspace.

HP Lap Dock ligner en i øvrigt stilren og velbygget bærbar. Men det er blot en 12,5”-skærm med tilhørende og i øvrigt udmærket tastatur. Der er integeret batteri med indikatorlys og interfaces.

Dermed kan Elite x3 anvendes på samme måde, og udfylde den rolle som smartphone, bærbare og stationære plejer at gøre. Det er klart, at kræfterne er begrænset, men her træder ikke mindst HP Workspace ind i billedet, hvorved det hele lige pludseligt giver endnu mere mening.

HP Workspace

Selve humlen ved HP Elite x3 er dels, at man kan benytte samme enhed til alt ens arbejde, støttet af diverse udvidelsesenheder. Det er i den forbindelse ikke så meget meningen, at man skal arbejde lokalt på enheden, de 64 GB er jo trods alt også begrænset.

Det er snarere tænkt således, at medarbejderen logger sig på virksomhedens virtualiseringsserver.

For at understrege grundtanken bag Elite x3 har HP skabt HP Workspace. Det er en abonnementsløsning, hvor den enkelte medarbejder i virksomheden får adgang til sin personlige virtuelle server.

Her kan virksomheden få virtiualiseret alle de programmer, som vedkommende får brug for at benytte i arbejdsregi. Vi har prøvet Workspace, og det virker i grunden fint.

Ok, det sætter ikke hastigheds-rekorder, og forbindelsen virker mest stabil over kabel. Men ser-veren overtager alt det tunge arbejde, så man fra en almindelig smartphone kan arbejde, som var man foran en computer.

Praktiske erfaringer

HP Elite x3 har været et spændende bekendtskab. Som enhed glimrer den ved en tydelig skærm, en god lydkvalitet ved tale og ikke mindst et kæmpestort 4150 mAh batteri, så den kan holde en hel dag eller mere. Der er også to simkort, så man kan adskille privat og arbejde.

Det er først og fremmest et smart koncept til målgruppen. Der er oven i købet endnu flere anvendelsesmuligheder i sigte.


HP Elite x3
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Features
  • Skærm
  • Pris
4.5

Sammenfatning

»HP Elite x3 er nok en smartphone. Men den er også den centrale enhed i et økosystem, hvor den enkelte medarbejder til enhver tid kan trække på de nødvendige ressourcer. Det uagtet om det drejer sig om hardware eller virtuelle programmer.«

Pris: 6499 kr.
Skærmstørrelse: 5,96”
Skærmopløsning: 1440 x 2560 pixel
Processor: Qualcomm Snapdragon 820
Netværk: LTE dual sim, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, NFC
Ram: 4 GB lpddr4
Drev: 64 GB eMMC
Tilslutninger: USB 3.0 Type-C, 3,5 mm hovedtelefonudgang

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Elite x3
HP
smartphone
Windows mobile

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S