HP Elite x3 [TEST]: HP leverer multiværktøj til de mobile arbejdere

HP Elite x3 [TEST]: HP leverer multiværktøj til de mobile arbejdere

Share

HP Elite x3 ligner en smartphone, den fungerer også som en. Den er dog tiltænkt at skulle være et personligt værktøj, der samler dit arbejdsliv i én enhed. Men tanken stopper ikke her

Det vil ikke være alle, der i kraft af deres arbejdsopgaver vil kunne drage nytte af en HP Elite x3, det har så heller ikke været meningen fra HP’s side.

HP Elite x3 er en Windows 10 Mobile enhed, der er beregnet til ham eller hende, der i løbet af en arbejdsuge kommer vidt omkring, og som ikke har en fast tilknyttet arbejdsstation hvorfra alt foregår.

Det kan være alt fra folk beskæftiget med marketing, account managers, montører, servicefag i almindelighed, og andre der har brug for hele tiden at være online, mens de er på farten.

Se også:  Samsung giver dig alle de bedste mobilfeatures til lavere pris

Samtidig skal vedkommende kunne få adgang til, og til enhver tid kunne benytte den software, som vedkommende har brug for, for at kunne udføre sit arbejde.

HP Elite x3 er i princippet en 3 i 1-enhed, der skiftevis kan benyttes som smartphone eller tablet, som bærbar, samt som stationær pc.

En enhed, flere scenarier

HP Elite x3 er som sagt i bund og grund en smartphone med en Qualcomm Snapdragon 820-processor og Windows 10 Mobile.

Takket være Windows 10 og Continuum, så kan du nu tilslutte en Windows 10 Mobile smartphone som Elite x3 til din computerskærm og fortsætte med at benytte den som stationær pc i stedet.

Se også:  LG klar med ny topmobil
Del denne