Home » Stationær computer » HP lancerer verdens første mini workstation
HP lancerer verdens første mini workstation

HP lancerer verdens første mini workstation

Share

HP Z2 Mini leverer ydelse på serverniveau med en størrelse på kun 5,8 x 21,5 cm

Den nye HP Z2 Mini Workstation er et gennembrud inden for regnekraft og alsidighed og måler kun 5,8 centimeter i højden, hvilket gør den 90 % mindre end de traditionelle kabinetter til forretningsbrug.

HP understreger sine kompetencer inden for workstations ved at skabe en helt ny kategori på området, der leverer inden for både ydeevne, design og effektivitet.

HP Z Workstation produkter er nu industristandarden for kunder, der efterspørger en workstation med høj performance. Som en udvikling af succesen fra HP Z240 SFF har HP Z2 Mini Workstation dobbelt så mange kræfter, end andre kommercielle mini PC’er på markedet i dag og har samtidig mulighed for at understøtte seks skærme på en gang. HP Z2 Mini er designet til de millioner af CAD-brugere, der efterspørger mindre hardware, uden at man går på kompromis med lydforhold, ydeevne og driftsikkerheden ved forretningskritisk arbejde.

Se også:  Jabra PanaCast + HP Elite Slice [TEST]: To tech-firmaer sammen om elegant videokonference

“Når man arbejder med design af nogle af de mest komplekse arkitektoniske former og modeller, er banebrydende teknologi helt afgørende. Hastigheden og kompleksiteten af projekter er blevet intensiveret over årene, men computere som HP Workstation hjælper designere med hurtigt at omsætte deres visioner til virkelighed”, siger den international anerkendt arkitekt Daniel Libeskind og stifter af Studio Libeskind.

HP Z2 Mini Workstation.

HP Z2 Mini Workstation.

Selvom HP Z2 Mini Workstation er lavere end en espresso kop, er den i stand til at designe alt lige fra avanceret elektronik til huse og bygninger. HP Z2 Mini er udstyret med den næste generation af Intel Xeon processorer, grafik til professionelle fra Nvidia og muligheden for at benytte HP Z Turbo Drive til hurtigt at håndtere store filer.

Se også:  Print dig gennem den triste tid – HP åbner digitalt univers

”HP Z2 Mini, som er verdens første mini-workstation, leverer banebrydende regnekraft og alsidighed i et minimalistisk ikonisk design. I 2009 redefinerede HP workstation-kategorien med introduktionen af HP Z-serien og gør det nu igen med den nye HP Z2 Mini workstation, der kombinerer pladsbesparelse med elegance og computerkraft til kunder og partnere,” siger Gwen Coble, direktør, Workstation, Thin Clients, Retail Solutions and Immersive Computing, HP Inc.

TAGS
arbejdsstation
HP
workstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S