Home » Bærbar computer » HP lancerer ny OMEN-laptop
HP lancerer ny OMEN-laptop

HP lancerer ny OMEN-laptop

Share

Den ikoniske gaming-laptop fra HP bliver mindre, hurtigere og endnu kraftigere

Hvis du er stor fan af HP’s velkendte OMEN gaming-laptops og andre OMEN gaming-produkter, så er der godt nyt forude. HP har netop til en HP Gaming Festival i Beijing annonceret en ny OMEN 15 laptop, der skal gøre deres gaming-pc’er endnu mere attraktive.

Den nye OMEN 15 er nemlig både blevet mindre og har et smallere kabinet end forgængeren, men samtidig bliver du forkælet med endnu mere råstyrke. Således kan du få flot grafik med den VR-klare NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 med MAX-Q Design. Derudover gemmer der sig indeni en 8. generation Intel® Core™ i+ H-series, som kan fås i enten quad eller six-core CPU, og du kan vælge op til 32GB DDR4-2666 RAM samt en række lagringsmuligheder såsom SSD, HDD, SSD + HDD eller HHD + Intel® Optane™ hukommelse.

OMEN 15 (til højre) er mindre end sin forgænger fra sidste år (til venstre)

Der er også sørget for bedre luftstrømning blandt andet via større vifter, flydende dynamiske lejer og en 3-faset motor. Skærmen er på 15,6”, og lyden leveres af B&O samt en diskret forstærker.

Se også:  HP lancerer ultralet laptop med vild batterilevetid

Er du allerede fristet må du dog vente helt til oktober, hvor HP forventer at have den nye OMEN 15 laptop klar på det danske marked med priser fra 8599 kroner.

Derudover er HP på vej med en lang række andre OMEN gaming-produkter såsom et HP Mindframe Headset, der har noget så usædvanligt som et aktivt og patenteret kølingssystem. HP Mindframe skal således sørge for at holde dit hoved koldt under selv de hårdeste gaming-kampe. Derudover får du også DTS og 7.1 virtuel surround. Det nye headset kommer samtidig med den nye bærbar til oktober til en vejledende pris på 1699 kroner.

HP Mindframe Headset kan holde dit hoved koldt …


TAGS
gaming laptop
HP
HP omen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S