Home » Bærbar computer » HP lancerer computere med kunstig intelligens
HP lancerer computere med kunstig intelligens

HP lancerer computere med kunstig intelligens

Share

En ny serie af HP-computere har sikkerhed baseret på kunstig intelligens, der beskytter virksomheder og deres ansatte mod hackerangreb

HP er klar med en helt ny type sikkerhedsløsning, der skal beskytte virksomheder herhjemme mod avancerede hackerangreb. Sikkerhedsløsningen, der går under navnet HP Sure Sense, er baseret på kunstig intelligens og bliver leveret som en integreret del i udvalgte HP-computere til erhvervslivet, der fremover kan bestille nye enheder til sine medarbejdere med indbygget sikkerhed fra fabrikken.

Til daglig bliver der opdaget over 350.000 nye typer skadelig software og af samme årsag er cybersikkerhed blevet et vigtigt fokusområde i stort set alle danske virksomheder. Mange har oplevet en kraftig forøgelse i antallet af såkaldte ransomware-angreb, hvor hackere tager virksomhedens forretningskritiske data som gid-sel mod krav om betaling af en løsesum.

Med den nye sikkerhedsløsning får virksomhederne et nyt våben i kampen for at opdage og håndtere de mange angreb fra hackerne. HP Sure Sense er baseret på kunstig intelligens, der kan analysere og forhindre nye trusler mod at få adgang til den enkelte computer og derfra sprede sig til resten af virksomhedens netværk og andre enheder. Ved hjælp af såkaldt deep learning og adfærdsanalyse af ransomware-aktiviteter, er programmet i stand til at identificere hidtil ukendte malware-typer med minimal påvirkning af computerens ydeevne, hvilket ellers er en af udfordringerne ved traditionel antivirus.

Se også:  HP klar med et væld af nye Windows 11-produkter

“For os er det vigtigt at bidrage til udviklingen af fremtidens sikkerhedsløsninger. Vi hjælper virksomheder med at bygge fremtidens kontor ved at fremstille enheder, der kan tage kampen op mod de mange nye trusler fra hackere samtidig med, at de lever op til de mange krav, som medarbejdere har til teknologi i dag ” siger Anne-Sophie Hadberg, General Manager, EMEA Personal Systems Business, HP Inc.

Nye computere til erhvervslivet

I forbindelse med introduktionen af HP Sure Sense, lancerer HP en ny serie af bærbare, skærme og mobile workstations til professionelle:
– HP EliteBook 800 G6 giver medarbejdere bedre mulighed for at være produktive og arbejde sammen med deres kollegaer på farten. De kan fås med den nye 8. Generation Intel Core  vPro -processor, en batteritid på op til 18 timer og en touchskærm med en lysstyrke på op til 1000 nits, der også er læselig i sollys og gør det let at arbejde uden for kontorets fire vægge.

– Den nye HP EliteBook 830 x360 G6 er optimeret til nutidens skiftende arbejdsstil og arbejdsformer. Med fire arbejdspositioner og et ultraslankt design, er det let for medarbejdere at tilpasse indstillingen til den måde, som de foretrækker at arbejde på.

Se også:  Jabra PanaCast + HP Elite Slice [TEST]: To tech-firmaer sammen om elegant videokonference

– HP EliteDisplay E324 er en 31,5” skærm med QHD4 opløsning. Den ergonomisk designede skærm har et bredt udvalg af tilslutningsmuligheder, herunder HDMI, DisplayPort og USB-C, der nemt kan integreres i det internationale IT-miljø.

– Med HPs indbyggede sikkerhed og nye tilslutningsfunktioner er HPs ZBook 14u og HP ZBook 15u bygget til en ny generation af brugere, der efterspørger høj ydeevne og driftssikkerhed, let og slankt design, samt lang batterilevetid, der passer til det moderne arbejdsliv på farten.

– HP ZBook 14u er en af markedets tyndeste mobile workstations designet til professionelle, der ønsker en pålidelig og transportabel enhed med et højt antal hestekræfter.

– HP ZBook 15u er HPs tyndeste og letteste mobile 15” workstation til professionelle, der ønsker høj ydeevne uden at gå på kompromis med vægten.

Pris og tilgængelighed:

o HP Sure Sense forventes at være tilgængelig i Europa i maj.
o HP EliteBook 830 x360 G6 forventes at være tilgængelig i Europa i juni.
o HP EliteBook 830 G6, HP EliteBook 840 G6 og HP EliteBook 850 G6 forventes at være tilgængelige i Europa i maj.
o HP EliteDisplay E324q 31.5 “Display forventes at være tilgængelig i Europa i juni.
o HP ZBook 14u G6 og HP ZBook 15u G6 forventes at være tilgængelige i Europa i maj


TAGS
AI
Elitebook
HP
Kunstig intelligens

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S