Home » Bærbar computer » HP klar med et væld af nye Windows 11-produkter
HP klar med et væld af nye Windows 11-produkter

HP klar med et væld af nye Windows 11-produkter

Share

HP er klar med både bærbare, tablet og alt-i-en-pc’er, alle sammen udstyret med det nye Windows 11

”De seneste 18 måneder har for altid ændret vores måde at arbejde, lære og spille på – og mere end nogensinde før har forbrugerne brug for enheder med de nyeste teknologier, der passer til ethvert behov,” siger Josephine Tan, Global Head og General Manager, Consumer PCs, HP Inc.

Let 2-i-1 bærbar

Forbrugerne ønsker bærbar teknologi, der kan bruges på mange forskellige måder alt efter behov, og uanset hvor de befinder sig. Den nye Spectre, der kommer i forskellige farver, formår lige præcis det. Derudover, er det den første notebook til forbrugere, hvor elementer såsom tastaturet, er lavet af Ocean-Bound plastik.

Funktioner inkluderer HP GlamCam i HP Command Center, som øger videokaldsoplevelsen samt forbedret belysning, som sørger for den rigtige mængde lys til dit ansigt ved at justere dårlige lysforhold, selv når du flytter fra hjemmekontoret til terrassen. Der er også 5 MP-kamera, som gør det nemt at logge ind med Windows Hello.

En UHD+OLED-skærm i 16:10-format og med VESA True Black HDR og 100% farvekalibrering skal sikre livlige skærmdetaljer, mens firkantede højttalere giver højere lydstyrke, mere afbalanceret diskant sammen med AI Noise Removal, der dæmper enhver baggrundsstøj.

Kræfterne kommer fra en 11. Gen Intel Core i7 processer og et NVIDIA GeForce RTX 3050. Der er desuden mulighed for Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 og batterilevetiden er op til 17,5 timer.

Se også:  HP Officejet Pro 8022e [TEST]: Prisvenlig printer til kontoret

HP Spectre x360 16” 2-in-1 Laptop PC forventes at være tilgængelig i løbet af efteråret fra 14.999 kroner.

Alt-i-en-pc til kreative udviklere

Mange kreative udviklere oplever det største produktivitetsniveau, når de får en ultrabred skærm at arbejde på. Det førte til udviklingen af HP Envy 34 All-in-One Desktop PC. Funktioner inkluderer integreret strømforsyningsdesign, avanceret termisk løsning, trådløse opladningsindlæg, der er indbygget i stativet sammen med flere porte, herunder Thunderbolt 4 -understøttelse.

HP Envy 34” All-in-One Desktop PC forventes at være tilgængelig i begyndelsen af oktober fra 21.999 kroner.

Produktiv Windows 11 tablet

HP 11” Tablet PC er en tynd og let enhed, primært designet til produktivitet og kreativitet på farten. Funktioner inkluderer markedets første drejbare, 13 MP frontkamera samt et indbygget støtteben til at se indhold, redigere mellem to apps og dele indhold under videoopkald. Aftageligt magnetisk tastatur samt HP Rechargeable Tilt Pen som giver fuld nytte af HP Palette software og Windows Ink.

HP 11” Tablet-PC tilgængelighed og pris offentliggøres på et senere tidspunkt.

En kreativ værktøjskasse

At skabe og dele indhold sker ofte på farten og kan være udfordrende på tværs af flere enheder. Derfor introducerer HP nu HP Palette, der fremover vil gøre den proces meget nemmere og hurtigere.

Se også:  11 dage med Windows 11: En personlig beretning

HP Palette er et digitalt arbejdsværktøj til udviklere, der hjælper med at forenkle det kreative flow og tilbyder samarbejde på tværs af enheder for at skabe og eksekvere hurtigere og lettere. Det kommer med fire applikationer, som alle er tilgængelig på tværs af alle nye Spectre og ENVY-enheder samt den nye HP Tablet PC.

PhotoMatch er et fotosøgeværktøj, der bruger ansigtsgenkendelse, mens HP QuickDrop giver nem, hurtig og trådløs billeddeling fra en HP-enhed. Duet for HP forbinder flere enheder, som bærbar, tablet og aio, mens Concepts skaber kreative elementer på farten med hurtig skitsering og redigering.

HP lancerer også en desuden:

• HP 14” bærbar PC forventes at være tilgængelig i løbet af efteråret. Pris offentliggøres på et senere tidspunkt.
• HP Pavilion All-in-One stationær PC forventes at være tilgængelig i oktober fra DKK 6.499.
• HP AiO All-in-One stationær PC forventes at være tilgængelig i oktober fra DKK 4.999.
• HP U32 4K HDR Monitor forventes at være tilgængelig i oktober fra DKK 5.199.
• HP M34d WQHD Curved Monitor er tilgængelig nu fra DKK 4.699.


TAGS
HP
HP Spectre
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S